12 Haziran 2021 Cumartesi

Sihirli Ejder (Wish Dragon) 2021 Türkçe Dublaj HD izle

 İşçi sınıfı bir ailenin üyesi olan Din, büyük hayalleri olan bir üniversite öğrencisidir. Bir gün Din'in yolu dilekleri gerçeğe dönüştürebilen bir ejderha olan Long ile kesişir. İkisi birlikte Din'in uzun süredir kayıp olan çocukluk arkadaşı Lina'yı bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar. Şangay'ın sokaklarında heyecan dolu bir maceraya atılan ikili, bu süreçte hayatın bilmecelerini çözmeye çalışır.






10 Haziran 2021 Perşembe

Infinite (2021) HD izle

 İnfinite, dünyayı ele geçirmeye çalışan bir adama karşı savaşmak zorunda kalan gizli bir örgüte odaklanıyor. 






6 Haziran 2021 Pazar

The Art of Racing in the Rain / Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı HD izle

Yağmurda Yarış Sanatı HD izle: Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir gol


den cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

5 Haziran 2021 Cumartesi

Flashback (2021) Filmi HD izle

 Frederick, en iyi hayatını yaşıyor - Lisede kaybolan bir kız olan Cindy'nin korkunç vizyonlarını yaşayana kadar. Mercury adlı gizemli bir ilacı aldığı eski arkadaşlara ulaştıktan sonra, Fredrick, vizyonların kendi anılarının derinliklerinde derinleştiği tek yolu durdurmanın tek yolunu gerçekleştiriyor, bu yüzden gerçeği öğrenmek için korkunç bir zihinsel odyssey üzerine başlar. 








Korku Seansı 3 (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) HD izle

Gerçek hayattaki paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ı bile şok eden ürpertici bir cinayet ve bilinmeyen güçlerin kötülük hikayesi. Dosyalarında ki en şaşkınlık yaratıcı vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verdikleri savaş ile başlar, daha sonra ise önceden gördükleri her şeyin ötesine geçen olaylar yaşanmaya başlar. Bu olaydan sonra ABD tarihinde ilk defa bir cinayet zanlısı savunmasında ruhunun şeytan tarafından ele geçirildiğini iddia etmiştir. 



                          Korku Seansı 3 (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) HD izle