12 Haziran 2021 Cumartesi

Sihirli Ejder (Wish Dragon) 2021 Türkçe Dublaj HD izle

 İşçi sınıfı bir ailenin üyesi olan Din, büyük hayalleri olan bir üniversite öğrencisidir. Bir gün Din'in yolu dilekleri gerçeğe dönüştürebilen bir ejderha olan Long ile kesişir. İkisi birlikte Din'in uzun süredir kayıp olan çocukluk arkadaşı Lina'yı bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar. Şangay'ın sokaklarında heyecan dolu bir maceraya atılan ikili, bu süreçte hayatın bilmecelerini çözmeye çalışır.






10 Haziran 2021 Perşembe

Infinite (2021) HD izle

 İnfinite, dünyayı ele geçirmeye çalışan bir adama karşı savaşmak zorunda kalan gizli bir örgüte odaklanıyor. 






6 Haziran 2021 Pazar

The Art of Racing in the Rain / Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı HD izle

Yağmurda Yarış Sanatı HD izle: Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir gol


den cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

5 Haziran 2021 Cumartesi

Flashback (2021) Filmi HD izle

 Frederick, en iyi hayatını yaşıyor - Lisede kaybolan bir kız olan Cindy'nin korkunç vizyonlarını yaşayana kadar. Mercury adlı gizemli bir ilacı aldığı eski arkadaşlara ulaştıktan sonra, Fredrick, vizyonların kendi anılarının derinliklerinde derinleştiği tek yolu durdurmanın tek yolunu gerçekleştiriyor, bu yüzden gerçeği öğrenmek için korkunç bir zihinsel odyssey üzerine başlar. 








Korku Seansı 3 (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) HD izle

Gerçek hayattaki paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ı bile şok eden ürpertici bir cinayet ve bilinmeyen güçlerin kötülük hikayesi. Dosyalarında ki en şaşkınlık yaratıcı vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verdikleri savaş ile başlar, daha sonra ise önceden gördükleri her şeyin ötesine geçen olaylar yaşanmaya başlar. Bu olaydan sonra ABD tarihinde ilk defa bir cinayet zanlısı savunmasında ruhunun şeytan tarafından ele geçirildiğini iddia etmiştir. 



                          Korku Seansı 3 (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) HD izle

27 Mayıs 2021 Perşembe

Friends: The Reunion HD izle (2021)

Hit NBC Sitcomu, Sıkı dostlar orijinal kadrosuyla yıllar sonra tekrar buluşuyor. Dijital için hazırlanan ve HBO Max’te yayınlanacak olan Friends özel bölümü, oyuncuların eskileri yâd ettiği sahnelere ev sahipliği yapacak. Yani sanıldığı gibi eski sezonun devamı niteliğinde olmayacak.


24 Mayıs 2021 Pazartesi

Sound of Metal (2020) Full HD izle

 Ruben ve kız arkadaşı Lou, karavanları ile dolaşan ve bu sırada gittikleri yerlerde konser veren iki müzisyendir. Lou mikrofonun başındayken Ruben bateri çalar. Ruben’in hayatı bir gün sadece boğuk bir vızıltı dıuymasıyla altüst olur. Doktor Ruben’e işitme kaybı yaşadığını ve kısa bir süre sonra sağır olacağını söyler. Sessiz geleceği ile yüzleşmek zorunda kalan Ruben, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda karar vermek zorunda kalır.





23 Mayıs 2021 Pazar

Umut Işığım (Silver Linings Playbook) Türkçe Dublaj HD izle

 Filmimiz, hayatındaki değer verdiği şeyleri yitirip psikolojik olarak çöken bir adamın aldığı tedavi sonrasında günlük hayata uyum sağlamasını ve bu süreçte tanıştığı bir kadın ile atıldığı olayları konu alıyor...






20 Mayıs 2021 Perşembe

Requiem for a Dream (Bir Rüya İçin Ağıt) Türkçe Dublaj HD izle

 Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir. 





19 Mayıs 2021 Çarşamba

Justice Society: World War II (2021) Türkçe Dublaj HD izle

              Justice Society: World War II (2021) Türkçe Dublaj HD izle



Flash zamanın içinden geçer ve kendisini II.Dünya Savaşı'nın ortasında bulur. Barry burada Wonder Woman liderliğindeki Amerika Adalet Cemiyeti ile tanışır.



17 Mayıs 2021 Pazartesi

Eyvah! Yaş 40 (This Is 40) Türkçe Dublaj HD izle

 Pete ve Debbie'nin 40'lı yaşlarda, büyümekte olan çocuklarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın iniş ve çıkışlarını resmediyor. Senaryosu da Apatow tarafından yazılan filmin başrollerinde Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel ve Megan Fox bulunuyor.


Eyvah! Yaş 40 (This Is 40) Türkçe Dublaj HD izle


16 Mayıs 2021 Pazar

Penceredeki Kadın (The Woman in the Window) HD izle

 New York’ta bir apartmanda yalnız yaşayan Anna, asla dışarı çıkmaz. Hastalığı dolayısıyla evden dışarı çıkmakta, kalabalığa karışmakta, sosyal aktivitelerde bulunmakta zorlanmaktadır. Tüm zamanını evde içip, film izleyerek ve komşularını röntgenleyerek geçirir. Anna’nın rutin, sakin yaşantısı evinin tam karşısına taşınan Russell ailesinden sonra alt üst olur. Anna, idealindeki aile olarak gördüğü Russell ailesini röntgenlemeye başlar ve bir gün hiç görmemesi gereken bir şey görür.

         Penceredeki Kadın (The Woman in the Window) HD izle





15 Mayıs 2021 Cumartesi

Those Who Wish Me Dead (Ölmemi İstiyorlar) 2021 HD izle

 Film, bir cinayete tanık olduktan sonra tanık koruma programına alınan 14 yaşında bir çocuğun, insanlara vahşi doğada hayatta kalmayı öğreten bir çift ve yangın gözlem kulesinde tek başına yaşayan bir kadının yardımları ile hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.



                                     Those Who Wish Me Dead (Ölmemi İstiyorlar) 2021 HD izle



13 Mayıs 2021 Perşembe

Ölüler Ordusu (Army of the Dead) HD izle

Las Vegas'ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için büyük bir risk alarak karantina bölgesine girer. 



5 Mayıs 2021 Çarşamba

Ailem Robotlara Karşı (The Mitchells vs. The Machines) Filmi izle

Katie Mitchell, hayalini kurduğu sinema okulunu kazanınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.





Ailem Robotlara Karşı (The Mitchells vs. The Machines) Filmi izle 

4 Mayıs 2021 Salı

Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel) HD izle

 20.yy. başları..Gustave H, Büyük Budapeşte Oteli’nin işleyişini büyük bir profesyonellikle idare eden, müşterilerini dahi en ince ayrıntılarına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. İkili birbirlerinin sırdaşı olurken yaşadıkları şehir de büyük bir savaşa doğru sürüklenmektedir. Bu esnada Gustave’ın yaşlı sevgilisi Madame D. esrarengiz bir şekilde hayata veda eder, ikili Madame D.’ye veda etmek için yola çıkar. Bir asilzade olan Madame D.’nin şatosuna vardıklarında miras bölüşümünün yapıldığı toplantıya denk gelirler. Madame D., Gustave’a miras olarak paha biçilmez bir Rönesans tablosu bırakmıştır ve bunun açıklanmasıyla aile içerisinde büyük bir karmaşa çıkar. Bu andan itibaren belalarla dolu bir maceraya atılan Gustave ve Zero, gerçeklerin peşinde koşarken dışarıda da bir çağ değişmektedir. 




Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hot


el) HD izle

3 Mayıs 2021 Pazartesi

Two Distant Strangers (2020) HD izle

Öncelikle izleyeceğiniz bu yapım 32 dakikalık bir kısa film. Son zamanlarda iyiyce kendini belli eden siyahi amerikalıların yaşadığı zorluklara odaklanıyor. Evine gitmek isteyen bir gencimiz de kendini birden bu içinden çıkılmaz kaosun tam da ortasında buluyor ve film, sadece 30 dakikada mesajını verip her izleyenine bu konuyu ciddi anlamda düşündürmeyi başarıyor..













30 dakikada mesajını verip her izleyenine bu konuyu ciddi anlamda dhttps://filmzal.net/two-distant-strangers-2020-hd-izle/üşündürmeyi başarıyor.
https://filmzal.net/two-distant-strangers-2020-hd-izle/
https://filmzal.net/two-distant-strangers-2020-hd-izle/.


https://filmzal.net/two-distant-strangers-2020-hd-izle/https://filmzal.net/two-distant-strangers-2020-hd-izle/