22 Nisan 2017 Cumartesi

Kumdan Kale – Sand Castle 2017 HD izle


2003 yılında Irak'tayız. İkinci körfez savaşının ilk dönemlerinde bir Amerikan üssünde geçiyor hikayemiz. Er Matt Ocre, gönülsüz katıldığı bu savaş ortamında çok stratejik bir göreve gönderilen birliğin içinde kendini bulunca psikolojisi iyiden iyiye çöker. Ocre kısa sürede bu bölgede askerlik yapmanın en önemli detaylarından birinin yerel halkla iletişim kurabilmek olduğunu anlayacaktır. Okullarda, şehir meydanlarında ve günlük yaşamın ortasında Irak'ta var oluş mücadelesi veren bir ordu mensubunun kendi motivasyonlarıyla yüzleşmesi ve bu baskıya karşı giriştiği psikolojik mücadele Kumdan Kale 2017 HD izle'ni benzersiz bir savaş dramı olarak gözler önüne seriyor.



12 Mart 2017 Pazar

The Call Up Türkçe Dublaj izle

The callup.jpgThe Call Up Türkçe Dublaj izle

Simülasyon adlı Aksiyon ve Bilim Kurgu türdeki yapım günümüzün en popüler şeylerinden biri olan sanal ortamda oynadığımız oyunları odak noktası haline getiriyor.Bir kaç gençten oluşan bir grup, sanat eseri olarak nitelendirilen bir oyunu test etmeleri için davet alırlar ve oyunu başarıyla sonlandıran kişi 100.000 doların sahibi olacaktır. Heyecan içerisinde hiç düşünmeden teklifi kabul ederler ve oyuna başladıklarında kendilerini bir savaş alanında bulurlar. Bunun sadece bir oyun olduğunu düşünmeleri ise en büyük hataları olacaktır


29 Ocak 2017 Pazar

Sherlock 2.Sezon Türkçe Dublaj HD izle

Sir Asherlockrthur Conan Doyle’un kahramanı, kendi adını taşıyan dizide karşımıza hiç alışkın olmadığımız bir şekilde çıkıyor. Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Sherlock, çocuksu bir güzelliğe sahip ama üstadın kendisi kadar sürprizlerle dolu. Modern teknolojiden yararlanmaktan da çekinmiyor. Cep telefonu, internet sitesi var. Her ne kadar modern bir Sherlock izlesek de tuhaflıkları, zekası, ruhuyla hık demiş, üstadın burnundan düşmüş. Doctor Who’nun baş yazarlarının kaleminden çıkan mini dizide, Sherlock’un sağ kolu Dr. Watson’ı Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Hot Fuzz filmlerinden tanıdığımız Martin Freeman canlandırıyor.

27 Ocak 2017 Cuma

iBoy 2017 Türkçe Dublaj izle

Uğradığı bir trajik trafik kazası sonucunda, Tom ölümle burun buruna gelmiş ve Kafa tasına giren cep telefonuna ait elektronik düzeneklerle bir şekilde hayatta kalmayı başarmıştır. Bir süre sonra çevresindeki bütün elektronik cihazları kontrolü altına alabildiğini fark eden Tom, intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Uyuşturucunun, tacizin, insan kaçakçılığının, hırsızlığın ve şiddetin hüküm sürdüğü eyalette olağanüstü güçleriyle zalimin karşısında mazlumun yanında duran, dişe diş kana kan nidalarıyla toplumun kurtarıcısı olacaktır. Ancak bir suç çete liderinin dikkatini çeken Tom, bu azılı suçluya karşı çetin bir mücadele verecektir.

24 Ocak 2017 Salı

Taboo 1.Sezon Türkçe Dublaj izle

James Keimageedit_1_2836589619ziah Delaney babasının bıraktığı gizemli mirası bulmak için gittiği Afrika'dan tam 10 yıl sonra 1814'te Londra'ya geri döner. Delaney haksızca yürütülen bir savaşta İngiltere ve Amerika arasında tehlikeli bir oyun oynarken kendisini Doğu Hindistan Şirketi'yle karşı karşıya bulur ve böylece maceraperest James Keziah Delaney 1800'lerin başında kendi denizcilik imparatorluğunu kurar.

22 Ocak 2017 Pazar

Kan Bağı Türkçe Dublaj HD izle

kanKan Bağı Türkçe Dublaj HD izle filminde kızını öldürmeye çalışan uyuşturucu satıcılarından intikam almak için silah kuşanan bir babanın öyküsünü anlatıyor. Eski bir suçlu olan john Link uzak yaşadığı kızı başı belada bir şekilde kendisine geldiğinde, hayatını dövme yaparak karavanında sürdüren bir adam olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kızının başındaki tehlikeyi öğrenen baba bu kez doğru şeyi yapmaya karar vererek hayatı pahasına kızını korumak için savaşmaya başlıyor. Senaryosuna, Ben Aflleck’in yönetmenliğini üstlendiği Hırsızlar Şehri filminde kalem oynatan Peter Craig’in imza attığı filmin başrolünü Mel Gibson üstlenirken, filmin kadrosunda Erin Moriarty, Micheal Parks, William H. Macy bulunuyor.

The Accountant HD İzle

the-accountant

The Accountant HD İzle filmindeBen Affleck Chris olarak başrolde oynamaktadır. Chris serbest çalışan bir muhasebecidir. Yasadışı müşterileri için olan hesapları kurcalamaya başlayınca bazı gerçekleri çok geçmeden