31 Ekim 2016 Pazartesi

Breaking Bad 1.Sezon Tüm bölümler Türkçe dublaj izle

breaking
50 yaşında lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White evini geçindirebilmek için bir oto yıkamacıda ek iş yapmaktadır. Mütevazi bir yaşam süren White’ın ucuz bir evi, ucuz bir arabası sıradan bir hayatı vardır. Bir gün ileri derecede akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Artık kalan ömrünün süresini tahmin etmektedir. Kalan ömrünü nasıl yaşayacağını düşünerek vakit kaybetmek yerine öldükten sonra karısının ve engelli oğlunun düzgün bir hayat yaşayabilmesi için bir çözüm yolu aramaya başlar. Tek kullanabileceği zekası ve kimya bilgisidir. Sokak aralarında uyuşturucu satan eski öğrencisi Jesse Pinkman’dan yardım ister. Walter White, kısa süre içinde inanılmaz bir değişim gösterecek ve olaylar hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.

23 Ekim 2016 Pazar

Super 8 - Möhtəşəm səkkizlik Azerbaycanca Dublyaj izle

super-8-uk-poster
      Bir neçə yeniyetmə kiçik bir şəhərdə həvəskar film çəkirlər. Çəkilişlər zamanı onlar dəmiryolunda bir qəzanın şahidi olurlar. Tezliklə onlar bu qəzanın təsadüfi bir bədbəxt hadisə olmadığını anlayırlar. Şəhərdə qəribə yoxolmalar və hadisələr baş verir. Yerli şerif bu sirri araşdırmağa başlayır və dəhşətli nəticələrlə rastlaşır.

21 Ekim 2016 Cuma

Vicdan Haqqı 26.Bölüm izle

Qohumu İmranın ardınca Rusiyaya işləməyə getmiş ədəbiyyat müəllimi Kamil, orada başına gələn hadisələrdən sonra, Larisa adlı bir rus qadınla evlənir. Kamilin Azərbaycanda da ailəsi var. Həyat yoldaşı Dilarə, nişanlı qızı Nərgiz və oğlu Fariz onun yolunu gözləyir.
26-vicdan

Merkezi İstihbarat Türkçe dublaj izle

Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslarası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. Rawson Marshall Thurber’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Kevin Hart paylaşıyor.
merkezi-istihbarat

20 Ekim 2016 Perşembe

Logan Türkçe Dublaj HD izle

Wolverine’i, kendi gibi “pençeleri” olan küçük bir kızın eğitimini ve korumasını üstlenmiş olarak izleyeceğiz. Wolverine’in aksine iki bıçaklı pençeleri olan kızımızı yeni doğan mutantları ölüm makinelerine çeviren Transigen’den saklanırken göreceğiz.
logan-wolverine-3-movie.png

Mechanic 2 Resurrection Türkçe dublaj izle

mechanic
22 Ocak 2016 tarihinde ilk gösterimini İngiltere ve ABD’de yapacak olan Mekanik 2 filmi Dennis Gansel tarafından yönetilerek Philip Shelby ile Tony Mosher ikilisi tarafından yazılmıştır. Başrollerinde ise Hızlı ve Öfkeli 7 filminde kötü adam karakteri ile izlediğimiz Jason Statham ile birlikte güzel aktris Jessica Alba ve yılların unutulmaz usta oyuncusu Tommy Lee Jones yer alıyor. Aksiyon, Suç ve Gerilim tarzında bir yapım olarak ilk olarak 2011 yılında seyirci karşısına çıkan filmin ikincisi, ünlü aktör Statham sayesinde yine büyük bir hevesle izlenmesi bekleniyor.
Alanında profesyonel ve fazlasıyla akıllı bir kiralık katil olarak bilinen Arthur Bishop’ın aksiyon ve gerilim dolu hikayesine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

14 Ekim 2016 Cuma

Ice Age: Collision Course – Buz Devri: Büyük Çarpışma 720p izle

buz-dovru
Scrat palamut peşinde koşarken dünyayı şekilden şekile sokuşu ve özellikle Sid gibi birçok kişinin favori karakterini barındıran, 7’den 77’ye herkesin severek izlediği animasyon serisi olan Buz Devri, bu yıl 5. filmiyle tekrar geliyor.

10 Ekim 2016 Pazartesi

Zoopolis - Zootopia Azerbaycanca dublyaj izle

zoopolis-jpg-az
Heyvanların yaşadığı şəhər içərisində yaşanan qarışıqlığı nizama salmaq məqsədi ilə vəzifələndirilən polislərin mübarizəsini mövzu etməkdədir. Filmin içərisində heyvanlar, insanlar kimi yaşayır, texnologiyadan istifadə, həyatda qala bilmək üçün mübarizə verməkdə, çoxu zaman qarışıqlığa səbəb olmaqda və polislərin müdaxiləsi ilə qarşılaşaraq nizam qurmağa çalışırlar. Polis məmuru Judy, şəhərə gəldiyində xüsusiyyətlə sərt və böyük quruluşdakı heyvan olduğu bir mühitdə polislik etmənin heç asan bir iş olmadığını başa düşür. Ancaq, özünü göstərmək üçün bütün imkanları qiymətləndirir və bu mövzuda tülkü ilə ortaq şəkildə hərəkət edir.