28 Eylül 2016 Çarşamba

Внутри – Icerde Все серии (2016) смотреть онлайн на русском

iceride-poster

Картина начинается с церемонии выдачи дипломов. Сарп учится в одной и той же полицейской академии со своим братом близнецом, которого похитили много лет назад. Звали его Умут, а теперь зовут Мете. Мете благодаря знакомой девочке Мелек ушел из улиц и пошел учится. В детстве Для Сарпа и Умута стало большой трагедией то, что их отца при них же арестовали за не совершенное им преступление. После того Умута похитили, и на этом связь братьев обрывается, пока они не находят друг друга снова. Когда подходит выпускной вечер, учитель Сарпа, Юсуф Кайя бросает вызов и рассказывает всем в какие грязные игры играл его отец. Парень наставляет оружие за что попадает за решетку. Адвокат пришедший на помощь, никто иная, как Мелек, которая в свое время помогла уйти с улиц Мете. После того, как Сарпа заключают в тюрьму, Мете, остававшийся на заднем плане, выходит вперед. После возвращения между братьями возгорается раздор из-за любви, события будут развиваться динамично.

25 Eylül 2016 Pazar

Vikings 3.Sezon Türkçe Dublaj HD izle

viking-tukce-poster
İskandinavyası’nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Savaş Tanrısı Odin’in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’un acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne hep birlikte tanık oluyoruz. Tarihi bir drama olarak nitelendirilebilecek dizinin hikayesi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.

Perde 2016 Azerbaycan Filmi izle

avatan
Ata məsləhəti, el adət-ənənəsi ilə evlənərək sonradan bədbəxt olan Zaur, hal-hazırda seçim qarşısındadır. O, öz bacısı Lalənin sevdiyi oğlan Eminlə xoşbəxt olmasını istəyir. Bunun üçün Zaur, bacısının qaçırılmasına icazə verməlidir. Cəmiyyətin, dostların, qonşuların bu işə münasibəti necə olacaq kimi fikirlər Zauru çıxılmaz vəziyyətdə qoyur. Onun seçimindən bir ailənin talehi asılıdır. Görəsən o, nəyi seçəcək?

24 Eylül 2016 Cumartesi

Reyd Azerbaycanca dublyaj izle

reyd
Rama özəl komandada işləyən polislərdən biridir. Komanda səhər saatlarında Cakartanın xarabalıqlarında məşhur narkotik baronunun binasına basqın etmək üçün yola düşür. Binadaki evlər şəhərin ən təhlükəli cinayətkarlarına kirayə verilir. Polisin içəriyə girə bilmədiyi bina, cinayətkarlar üçün güvənli bir sığınaqdır. Komandanın missiyası binanı idarə altına alıb, narkotik baronunu ələ keçirməkdir. Hər şey yaxşı başlayır, komanda 6-cı mərtəbəyə qədər problemsiz irəliləyir. Burada tualetə gedən bir uşaq polisləri görür və həyəcan düyməsinə basır. Bundan sonra ortalıq qarışır, binada yaşayan bütün cinayətkarlar altıncı mərtəbədə olan komandanın izinə düşür. Qapılar kilidlənir, işıqlar sönür. Baronun komandadan heç kimi sağ buraxmağa niyyəti yoxdur.

Vicdan Haqqı 22.Bölüm izle

cover-vicdan
Qohumu İmranın ardınca Rusiyaya işləməyə getmiş ədəbiyyat müəllimi Kamil, orada başına gələn hadisələrdən sonra, Larisa adlı bir rus qadınla evlənir. Kamilin Azərbaycanda da ailəsi var. Həyat yoldaşı Dilarə, nişanlı qızı Nərgiz və oğlu Fariz onun yolunu gözləyir. Rusiyada yaşadığı 8 il müddət ərzində Larisa ilə nikahdan bir oğlu da olur. Kamil düşdüyü çətin vəziyyətdən yaxa qurtarandan və bütün maddi problemlərini həll etdikdən sonra Azərbaycana qayıdır. Çox keçmir ki, Larisa da öz oğlu ilə onun yanına gəlir. Bu hadisədən isə yalnız İmran, Minayə və Afaqın xəbəri var. Lakin hadisələr elə cərəyan edir ki, Kamil bu xəbəri digər ailə üzvlərindən də çox gizlədə bilmir.

18 Eylül 2016 Pazar

Daredevil 2.Sezon Türkçe Dublaj 720p İzle

daredevil-2-sezon-turce
Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.

14 Eylül 2016 Çarşamba

Gençlik - Youth Türkçe dublaj HD izle

genclik
Fred ve Mick iki daha önceki arkadaştır. İki kafadar, senelerin yorgunluğunu atabilmek için Alplerin kalbine doğru yolculuğa çıkarlar. Fred artık emekli olmuş bir bestekar, Mick ise halihazırda projeler üretmeye devam eden bir yönetmendir. İkili, toplumun karmaşasından uzaklaşmak için sanki “sığındıkları” bu konforlu otelde hem kendi çocukları hem de yeni jenerasyonun eğilimlerine değin yeni bakış açıları edinirler. Bilhassa Mick, bu otelde tanıdığı yeni insanları, yeni filminin öyküsüne taşımayı amaçlamaktadır. Mick üretirken, birileri de Fred’in yine müzik kariyerine dönüş yapmasını beklemektedir.

13 Eylül 2016 Salı

Daredevil 1.Sezon Türkçe Dublaj HD izle

daredevil türkçe.png
Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır. 2003 yılında Mark Steven Johnson’ın yazıp yönettiği çizgi romanın sinema uyarlamasında Matt Murdock, Ben Affleck tarafından canlandırılmıştır.

11 Eylül 2016 Pazar

Creed - Krid Azerbaycan Dilinde izle

creed az.jpg
Filmin qəhrəmanı Apollo Kridin oğludur. Apollo vaxtilə Rokki Balboanın ən önəmli rəqibi idi və daha sonra hətta dostuna da çevrildi. Atasının istedadı oğluna da keçdiyindən onların Rokkiylə yolları toqquşur və Rokki gəncin treneri olmağa və onu döyüşə hazırlamağa başlayır.

9 Eylül 2016 Cuma


Clayton Riddell kariyerinin doruğunu yaşayan çok tanınmış bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması sebebiyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston’a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada etrafında

8 Eylül 2016 Perşembe

Max Steel Türkçe Dublaj HD izle

Filmin yönetmenliğini yapan Stewaırt şimdiye kadar adını hep korku ve gerilim filmleri ile duyurdu. Ancak yönetme bu defa karşımıza farklı bir filme çıkıyor. Max Steel 2016 izle filmi aksiyon dolu ve fantastik bir film olmakla birlikte eğlenceli sahneleri de içinde barındırıyor.
Max Steel olarak bilinen turbo güçlü süper kahraman olmak için uzaylı bir yaşam formuna bürünen genç bir çocuğun hikayesi anlatılıyor.

7 Eylül 2016 Çarşamba

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2016 Full izle

evcil-hayvanlarin-gizli-yasami-2016
Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets, “Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?” önermesinden yola çıkıyor. Yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney ikilisinin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ise; Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar’a imza atan Chris Renaud’ın yönetmenliğini üstlendiği  filminin yapımcılığını Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi. Yardımcı yönetmen koltuğunda Yarrow Cheney var.