31 Ağustos 2016 Çarşamba

Düzenbazlar – Lucky Trouble Türkçe Dublaj izle

düzenbaz
Küçük bir kasabada öğretmenlik yapan Slava Kolotiloff’un (Konstantin Khabenskiy) amacı başarılı bir yazar olmaktır İlk romanının taslağını alıp Moskova’ya gider Ancak yazarlık hayalleri planladığı gibi gelişmez Çünkü karşısına güzeller güzeli Nadya (Milla Jovovich) çıkar ve onunla evlenmeye karar verir Düğün yaklaşırken Nadya büyük bir sorunla karşı karşıyadır Eski erkek arkadaşı, Nadia’yı geri kazanmak için her yolu denemektedir.

30 Ağustos 2016 Salı

Mayami əməliyyatı - Ride Along 2 Azerbaycanca Dublaj izle

ride-along2.jpg
Mayami əməliyyatı – Ride Along 2 Azerbaycanca Dublaj izle: Ben öz toyu ərəfəsində gələcək qayını polis Ceymslə birgə narkotik tacirini ələ keçirmək üçün Mayamiyə yollanır. Digər filmlərəAzerbaycanca dublyaj film izle kateqoriyasından baxa bilərsiz.

27 Ağustos 2016 Cumartesi

Kızkaçıran Full izle

Kız-Kaçıran-Full-HD-izle-250x300.jpg
Ahmet sevdiği kızı düğün günü kaçırır ama ortada ufak bir hata vardır;çünkü gelini yani Gül’ü kaçırırken,damadı’da beraberinde kaçırmıştır.Gelin arabasınla kaçırdığı Gül’ü yolculuk boyunca pek çok süpriz beklemektedir.Ahmet’in bu kaçırma için bir planı olmayınca aklına köydeki dedesi gelir.Dedesi’nin köyüne ulaşıncaya kadar ikili yolda birbirinden komik olaylara tanık olur.

21 Ağustos 2016 Pazar

Imperium 2016 Full izle

imperium-izle.jpg
Nate Foster(Daniel Radcliffe) adında idealist, genç bir FBI ajanı radikal bir sağcı grubunu alaşağı etmek için gizli görevdedir. Bu tehlikeli görevde kendi prensipleriyle birlikte yeni kimliğiyle de boğuşmalıdır. Sitemizdeki Imperium 2016 Full izleyicilerine iyi seyirler…

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Suicide Squad – İntihar Timi 720p izle

cara
DC Comics’in yarattığı kötü karakterleri anlatan aynı adlı çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini David Ayer, senaristliği ise David Ayer ile birlikte John Ostrander yapmıştır. 2016 yılında gösterime girecek olan aksiyon filmi izleyiciye bol bol güzel anlar yaşatacağa benziyor.

13 Ağustos 2016 Cumartesi

The Walking Dead 1.Sezon Türkçe Dublaj Full HD izle

the walking deadddddd
ABD kanallarında en çok izlenen dizi olan The Walking Dead 1.Sezon Türkçe Dublaj Full HD izle olarak karşınızda. Normal bir kasabanın şerifi olan Rick girdiği bir çatışmada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılır.Uzun süre komada kalan Rick kendisine geldiğinde etrafında hiç kimseyi göremez, ilerleyen dakikalarda kaldığı kasaba dahil tüm dünyayı yaşayan ölülerin sardığına tanık olacaktır. İnsanların büyük şehirlerden olabildiğince uzaklaşıp ormanlara yerleştiğini fark eden Rick karısını ve tek çocuğunu aramak için tüm imkanları değerlendirecektir.Sayısız zombinin yanında tek başına mücadele etmenin anlamsız olduğunu anlar ve kendisine güvenebileceği müttefikler bulması gerekecekir.The Walking Dead başkahramanının tüm zayıflıklarını ve insani yönleri göstermeye başaran, yan karakterlerinin hikayelerine de olabildiğince değinen, dramatik derinliğe sahip soluksuz izleyeceğiniz bir dizi. Sitemizdeki tüm The Walking Dead 1. sezon türkçe dublaj izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Keanu Türkçe Dublaj izle

keanu-movie-poster
Keanu Türkçe Dublaj izle filminin konusu Ayrılık acısı çekerken bulduğu yavru kedi ile yeniden hayata bağlanan ve kedisine Keanu adını veren bir adam ile en yakın arkadaşının, Keanu kaybolduktan sonra başlayan maceralarını konu alıyor.

9 Ağustos 2016 Salı

Kong Skull Island 2017 Full izle

kong-skull-island-poster-616x913.jpg
Başrollerinde Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L.Jackson, John Goodman gibi isimlerin yer aldığı Jordan Vogt-Roberts’ın yeni filmi “Kong: Skull Island” adada yaşayan dev gorilin hikayesine odaklanacak ve o adaya giden bir grup maceracının başlarına gelenleri konu alacak.

4 Ağustos 2016 Perşembe

Londonun süqutu-London Has Fallen 2016 Azerbaycanca Dublyaj izle

londonunun s
Londonun süqutu-London Has Fallen 2016 Azerbaycanca Dublyaj izle: ABŞ prezidenti’nin qlobal təhdidlərə qarşı qoruyan xüsusi təhlükəsizlik şefi Mike Banning’i bu səfər İngiltərədə terrorist fəaliyyətlərin iştirak etdiyi çətin bir imtahan gözləyir. İlki maraq oyandıran hərəkətin davam filmində baş rolları yenə Gerard Butler və Aaron Ecklhart paylaşır.

2 Ağustos 2016 Salı

Dünyanın En Güzel Kokusu Full izle

dünyanın en güzel.jpg
Geçmişte bir çok ilişki yaşayan ve artık aşktan bulanan Hakan ve onun zor zmanlarında hep yanında olan Derya ile aralarındaki ilişkinin anlatıldığı çekimleri amsterdam ve İstanbul’da tamamlanmıştır. Arkadaşlar Film henüz nete düşmediği için sitemizde yoktur…