30 Temmuz 2016 Cumartesi

Kaçma Birader izle

Kacma-BiraderSevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan oğullarını bulmak için gelen bir ailenin hikayesini anlatıyor.Bu aile sizi kahka

23 Temmuz 2016 Cumartesi

Warrior - Döyüşçü Azerbaycanca Dublyaj izle

warrior poster
Warrior – Döyüşçü Azerbaycanca Dublyaj izle: Gənc adam atasını ziyarət etdikdən sonrakı gün köhnə dostu Pete adında professional olaraq döyüşən biriylə idman salonuna gedirlər. Döyüşçü filmi Tommy bir rəqibiylə döyüşər və bu döyüşü internetə yükləndən sonra çox məşhur hala gələr. Yaxın zamanda Sparta adlı bir döyüş turniri təşkil ediləcək və Tommy bu yarışmadan xəbərdar olacaq. Beləcə Atasından bu turnir üçün özünə təlim keçməyini istəyəcək.

22 Temmuz 2016 Cuma

Deliormanlı 2016 HD izle

deliormanli-izle-e1467464978896
Deliormanlı 2016 HD izle Avrupa şampiyonu boksör Savaş Türkyılmaz, nam-ı diğer Deliormanlı (Sarp Levendoğlu), eşinin ölümünden sonra boksu bırakmış, ringlerden uzaklaşmıştır. Ancak annesinin hastalığının gerektirdiği tedavi masraflarını ödeyebilmek için yeniden profesyonel boksa dönmeye karar verir. Bu esnada bir röportaj sırasında tanıştığı gazeteci Hülya Yiğit (Birce Akalay) ile arasında bir aşk başlar. Deliormanlı izle Ünlü şampiyon Tommy Dixon ile karşılaşmaya hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın önündeki en büyük engel ise ünlü mafya babası ve menajer Tahsin Kara’dır (Gürkan Uygun). Filmde kariyerinde Mike Tyson galibiyeti de bulunan ünlü İngiliz boksör Danny Williams da rol alıyor.

21 Temmuz 2016 Perşembe

Amerikalı Snayper – American Sniper Azeri Dublyaj izle

DEXATI20160721015352.png
Amerikalı Snayper – American Sniper Azeri Dublyaj izle: Texasdan olan dəniz piyada əsgəri Kris Kaylanın memuarları əsasında ekranlaşdırılıb. Kris İraqda snayperçi kimi xidmət etmiş və düşmən əsgərlərinin məhv edilməsi üzrə rekordçu olmuşdu. Amerikalı Snayper Buna görə iraqlılar ona iblis adı vermişdilər. Kitab döyüş təsvirlərindən başqa, həm də Krisin arvadının xatirələrindən ibarətdir. Xatirələrdə Krisin silahdaşlarına və müharibəyə olan bağlılığından danışılır. Digər filmlərə Azerbaycanca dublyaj film izle kateqoriyasından baxa bilərsiz.

18 Temmuz 2016 Pazartesi

Merkezi İstihbarat 2016 izle

merkezi
Merkezi İstihbarat 2016 izle Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslarası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. Rawson Marshall Thurber’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Kevin Hart paylaşıyor.

Super 8 Türkçe Dublaj izle

super 8.jpgSene 1979…Nevada’da Area 51’ ismiyle söz edilen saklı bir askeri alandan Ohio’ya çok özel bir kargo götürülmektedir. Bu kargoyu götüren yük trenine intihar saldırısı yapılır ve tren yolundan çıkar. Fakat tren kazası, bu gizli kargonun korunmasız kalmasına sebep olur. Dünya bu olayın sonuçlarını yaşayacaktır. Super 8 izle Filmin genç kadrosunda yer alan isimler; Joel Courtney, Elle Fanning, Riley Griffiths, Ryan Lee, Gabriel Basso’dur.

15 Temmuz 2016 Cuma

The Purge: Election Year - Arınma Gecesi 3 izle

arınma-gecesi-seçim-yılı.jpgThe Purge: Election Year – Arınma Gecesi 3 izle: Arınma Gecesi filminin 3. serisinde yeni bir arınma günü macerası anlatılmaktadır. Fakat bu sefer işler daha farklı bir hal alacaktır…

8 Temmuz 2016 Cuma

Тарзан. Легенда (2016) смотреть онлайн

462491.jpg
Приспособившийся к жизни в Лондоне Тарзан возвращается в свой бывший дом, в джунгли, чтобы разобраться в том, что происходит в лагере горнодобывающей компании.

Somuncu Baba Aşkın Sırrı 2016 HD İzle

sırrı
Somuncu Baba Aşkın Sırrı 2016 HD İzle Hamid, daha henüz gençken babasını kaybetmesinin travması ile sarsılır. Yaşadığı acı sonucu kendisini bulma yoluna girer ve bir dergaha sığınır. Buradaki diğer müritler gibi dergahın günlük işlerine yardımcı olur ve ekmek pişirmeye başlar. Bir yandan da ilim derslerini sıkı sıkıya takip eder. Kısa sürede hocasının gözdesi halir; yine hocasının isteği ile Hamid sürpriz bir evliliği kabul etmek zorunda kalır. Somuncu Baba Aşkın Sırrı izleFakat onun içinde adını koyamadığı İlahi Aşk’ı arama arzusu çoktan yeşermiştir.
Somuncu Baba Aşkın Sırrı, Anadolu’da Somuncu Baba adıyla tanınan büyük düşünür Şeyh Hamid-i Veli’nin sırlarla dolu hayat yolculuğunu ve İlahi Aşk’ı arama serüvenini ilgi çekici bir yol hikayesi ile anlatmaktadır.

6 Temmuz 2016 Çarşamba

Dalğa – The Wave Azerbaycanca Dublyaj izle

dalga
Kristian burada ki son günündə dağlardan gələn böyük bir təhlükənin fərqinə varır və Geiranger qəsəbəsini gözləyən təhlükə haqqında xəbərdar etmək istəsə də iş yoldaşlarını bir cür razı edə bilmir. Azerbaycanca Dublaj film izle Bundan sonra qəsəbəni sakinlərini çox çətin anlar gözləyər.

5 Temmuz 2016 Salı

Game Of Thrones – Taht Oyunları 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle

Game Of Thrones – Taht Oyunları 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle

Game Of Thrones 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle: Son Zamanların En Dikkat Çeken Dizisi.Yayınlandığı İlk Sezonundan Beri İzleyiciyi Ekrana Kilitliyen Game Of Thrones Adlı Yabancı Diziyi Türkçe Dublaj Full HD olarak Eklemişizdir. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller ‘Demir Taht’ için kanlı bir mücadeleye giriyorlar.

Me Before You – Senden Önce Ben izle


Me_Before_You_(film).jpg Tekerlekli sandalyeye bağlı genç bir adam,ona bakıcılık yapması için genç bir kadını işe alır.Genç adamlar kadının bir araya gelişinden sonra tutkulu bir aşk yaşanmaya başlar

4 Temmuz 2016 Pazartesi

Game Of Thrones – Taht Oyunları 3.Sezon Türkçe Dublaj izle

Hdfilmaz
Son Zamanların En Dikkat Çeken Dizisi.Yayınlandığı İlk Sezonundan Beri İzleyiciyi Ekrana Kilitliyen Game Of Thrones Adlı Yabancı Diziyi Türkçe Dublaj Full HD olarak Eklemişizdir.Sizede İzlemek Düşüyor. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyele