20 Mayıs 2016 Cuma

Ulduzlararası - Interstellar Azerbaycanca Dublaj izle

cover6
Ulduzlararası – Interstellar Azerbaycanca Dublaj izle Filmi kosmosda uçuşlara qoyulan məhdudların üstündən ötmək və ulduzlararası gəmisində böyük məsafələri fəth etmək məqsədi ilə təzəlikcə aşkar olunmuş məkan-zaman tunelini istifadə edən bir qrup tədqiqatçıların səyahətlərindəndir.

13 Mayıs 2016 Cuma

Kızkaçıran Full izle

Kızkaçıran Full izle : Ahmet sevdiği kızı düğün günü kaçırır ama ortada ufak bir hata vardır;çünkü gelini yani Gül’ü kaçırırken,damadı’da beraberinde kaçırmıştır.Gelin arabasınla kaçırdığı Gül’ü yolculuk boyunca pek çok süpriz beklemektedir.Ahmet’in bu kaçırma için bir planı olmayınca aklına köydeki dedesi gelir.Dedesi’nin köyüne ulaşıncaya kadar ikili yolda birbirinden komik olaylara tanık olur.
Kız-Kaçıran-Full-HD-izle-250x300

12 Mayıs 2016 Perşembe

Kaptan Amerika 3 Kahramanların Savaşı 2016 İzle

kaptan-amerika-3-kahramanlarin-savasi-film-afisi (Mobile)
Marvel birçok farklı karakterini  filminde bir araya getiriyor. Kaptan amerika ciwil war izle filminde Avengers ekibinin süper güçlü insanların kimliklerinin belli olması konusunda yaşadıkları anlaşmazlıkların kar topu gibi büyümesi ve iç savaşa dönen hikayesini konu alacak. Bu kadar kısa bir cümle bu konuyu anlatmaya yetmez ve IGN ekibi olarak biz de böyle ağır bir topa girdiği için Marvel’ı hem takdir ediyor hem de merakla bekliyoruz.

5 Mayıs 2016 Perşembe

Street Run Türkçe Dublaj izle

  17513Run İzle filminde hırsızlıkla geçinen sokak serserisi Daniel,                                                              parkur sporuna tutkundur. Genç adam, zaman içinde                                                                           babasının karanlık geçmişi hakkında bilgi sahibi olacak ve                                                                  gittikçe daha fazla suç bataklığına saplanarak sevdiklerinin                                                               hayatını riske atacaktır.

1 Mayıs 2016 Pazar

Inception - Baslangıc Azərbaycanca Dublyaj izle

bas.jpg
Başlanğıc azerbaycanca izle filminde Kobb – insan yatdığı zaman onun şüurundan məlumatları oğurlamağı bacaran istedadlı oğrudur. Kobbun nadir bacarığı onu sənaye casusluğunda güclü oyunçuya çevirib, lakin eyni zamanda onun nə vaxtsa sevdiyi insanları əlindən alıb. Kobb öz səhvlərini düzəltmək üçün əlinə bir şans keçirir. Azeri dublaj film izleOnun sonuncu işi hər şeyi geri qaytara bilər, lakin bunun üçün o, qeyri-mümkün görünən inisiasiyanı həyata keçirməlidir. İdeal oğurluq zamanı Kobb və onun komandası hər şeyi geri qaytarmalıdır. İndi onların vəzifəsi ideyanı oğurlamaq yox, onun daxilinə nüfuz etməkdir. Əgər bacarsalar, onda bunu ideal oğurluq adlandırmaq olar.