30 Nisan 2016 Cumartesi

Batman v Superman Adaletin Şafağı izle

Batman_v_Superman_Dawn_of_Justice-728293826-large.jpg
İki iyi karakter olan Batman ve Superman’in aynı filmde yer alacak olması şimdiden film severleri oldukça heyecanlandırdı. Yönetmen koltuğunda Zack Snyder’in oturduğu Batman v Superman Adaletin Şafağı izle vizyona girecek filmler arasında en çok konuşulanlardan birisi. Superman rolünü Henry Cavill’in, Batman rolünü ise Ben Affleck’in canlandıracağı film önümüzdeki yıl Mart ayında vizyona girecek. Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminde bu iki güçlü kahramanın birbirlerine olan şüphelerini ve bunlardan devam edecek olaylar dizisini izleyeceğimiz bu filmde iki iyi kahramanı karşı karşıya göreceğiz. Yıkılmış bir şehirde başlayacak olan film, halkın ikiye bölünmüşlüğüyle devam edecek ve adaletin şafağa ulaşmasında iki süper kahramanın güçleri çarpışacak.

29 Nisan 2016 Cuma

San Andreas Yarğanı - San Andreas Azerbaycanca Dublaj

san-andreas-yargani-san-andreas-2015-hdrip
Kaliforniya yaxınlığında 9 bal gücündə zəlzələ baş verir və zəlzələ nəticəsində yerdə böyük çat əmələ gəlir. Xilasedici helikopter pilotu və araları heç də yaxşı olmayan həyat yoldaşı qızlarını xilas etmək üçün San Fransiskoya yola düşürlər. Azeri dublaj film izle Ancaq Şimala üz tutduqları bu təhlükəli səyahət sadəcə bir başlanğıcdır. Və nə vaxt ən təhlükəlisi geridə qaldı deyə düşünsələr daha da təhlükəli an ilə qarşılaşırlar.

13-cu Rayon Azerbaycanca Dublaj izle

rayon
13-cu Rayon Azerbaycanca Dublaj Narkotik diler tərəfindən oğurlanmış kütləvi qırğın silahını axtaran gizli xəfiyyə haqqındadır. Xəfiyyə axtarışda kömək üçün rayonu yaxşı tanıyan və quldurlardan qorxmayan yeganə adama müraciət edir.

26 Nisan 2016 Salı

Zootropolis – Zootopia Türkçe Dublaj HD izle

ccccc    Hayvanların yaşadığı şehir içerisinde yaşanan kargaşayı veya olması gereken düzeni sağlamak maksadı ile görevlendirilen polislerin mücadelesini konu almaktadır. Film içerisinde hayvanlar, insanlar gibi yaşamakta, teknolojiyi kullanmakta, hayatta kalabilmek için mücadele vermekte, çoğu zaman kargaşaya neden olmakta ve polislerin müdahalesi ile karşılaşarak düzen kurmaya çalışmaktadır. Polis memuru Judy, şehre gediğinde özellik ile sert ve büyük yapıdaki hayvanlarım bulunduğu bir ortamda polislik yapmanın hiç kolay bir iş olmadığını anlamaktadır. Ancak, kendini ispatlayabilmek için tüm fırsatları değerlendirmekte ve bu konuda tilki ile ortaklaşa hareket etmektedir.

25 Nisan 2016 Pazartesi

Midnight Special 2016 HD izle

midnight-special-1447977128Midnight Special 2016 HD izle

Bir baba ve oğlunun hikayesini anlatan film, bir babanın güzel bir günde oğlunun diğer çocuklarda olmayan yetenekleri fark etmesi üzerine başlıyor. Bu durumdan sonra sürekli kaçmaya başlayan baba ve oğlu, babanın bir süre oğlunun doğaüstü güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle daha da amansız bir hale gelir.

Kod 999 - Triple 9 2016 HD izle

triple-nine-movie-poster-5170.jpg
Çevrede büyük bir komplo bulunmaktadır. Bu komployu bilen ise sadece bir çete ve görevini kötüye kullanan bir polis memuru. Bu polis memurunu ortadan kaldırmak içinse üzerine bir cinayet yıkılmaya çalışılır. Bu komplonun yapılmasına engel olabilecek hiç bir durum yoktur. 2016 yılının mart ayında vizyona girecek olan filmde, bir çok yıldız oyuncu rol almaktadır. Senaryosunu Matt Cook kaleme almıştır. Triple 9 izle yicilerini bekleyen süpriz isimler sizleri çok şaşırtacak.

17 Nisan 2016 Pazar

Maymun Kral 2 Full izle

kinopoisk.ru
Serinin ikinci filmi olan Maymun Kral 2 izle de ise daha fazla kabullenildiği görülüyor. Maymun Kral’ın cenneti tahrip etmesinin üzerinden 500 yıl geçmiştir. İnsaflı Tanrıça, Buda’nın hükmü üzerine Xuanzang adında küçük bir keşişi Batı’ya gönderip Budist yazıtlarını alması için görevlendirir. Ancak bu yolculuk çok zorlu olacaktır.

14 Nisan 2016 Perşembe

Dedemin-Fisi-izle-e1451437989317.jpg
Yerli Film ismi Dedemin Fişi 2016 Full izle. Alper Kul ve Doğa Rutkay, bu değerli oyunculardan diğer ikisi. Önemli isimleri bünyesinde barındıran filmin yapımcılığını ise yine bilindik bir şirket üstlendi. BKM’nin yapımcılığında çekilen ve 22 Ocak 2016’da vizyona girecek olan film, Malatyalı Çirçi Ailesi’nin miras çekişmesini konu alıyor. Miras kavgasının getirdiği gürültüler iyi bir komedi filminin ortaya çıkmasını sağlıyor. 2016 filmlerinin ilk komedi filmi olacak Dedemin Fişi’ni Meltem Bozoflu ismi yönetti. Bozoflu sinema dünyası tarafından çok da tanınan bir isim değil. Ancak Bozoflu, bu film ile çok kuvvetli bir adım atmış oldu.

13 Nisan 2016 Çarşamba

cover (3)Ertəsi gün azerbaycanca izle. Şiddətli qasırğalar Los Angelesin xəritədən sildi, Yeni Delhi qar altına basdırılmış, Tokio nəhəng dolu yağışıyla yıxılarkən New York ani iqlim dəyişikliyi ilə nəhəng dalğaların təhdidi altında qalmışdır. Bir iqlim mütəxəssisi olan Jack Hall, dünyanı, qlobal istiləşmənin tətiklədiyi bu fəlakətdən qurtarmaq üçün həll arayışındadır. The Day After Tomorrow Azerbaycanca Hdfilmaz.com yaxşı seyirler dilər …

11 Nisan 2016 Pazartesi

Alone - Sakın Büyüme Full izle

sakin
                       Sakın Büyüme izle 18 yaşlarına yaklaşan bir grup genç, sabah uyandıklarında kaldıkları bakım evindeki tüm çalışanların ortadan kaybolduğunu görürler. İlk kez bakım evinin dışına çıkarak neler olduğunu anlamaya çalışacaklardır. Çıktıklarında gördükleri ise hepsini şok eder. Tüm yetişkinler, birer zombidir. Bundan sonra hayatlarında ilk defa dışarıya çıkan gençler bundan sonra yaşanan olaylar neticesinde hayatta kalmanın yollarının ararlar

10 Nisan 2016 Pazar

Hep Yek Filmi Full HD izle

Türk yapımı olan Hep yek filmi 20 Kasım 2015 tarihinde vizyona girecektir. Hep yek izle filmine bakıldığı zaman komedi türü içinde bulunan Hep yek filminin yapımcılığını Roll
Caption firmasının üstlenmiş olduğu bir filmdir.
hep-yek-afis-poster

7 Nisan 2016 Perşembe

Dead Rush 2016 Full izle

Hard_Line_Dead_Rush_poster_usa
Uzun zamandan beri babası ile arası açık olan David, birde bu sorunlarının üzerine karısı ile arasının açılması eklenir. Babası tarafından kendisine sürekli olarak ölülerin, zombilerin ve parçalanmış cesetlerin bulunduğu videolar gönderilmektedir. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yakın arkadaşları ile kutlama yaptığı bir sırada karısının hamile olduğu haberini alır. Tam her şeyin yoluna gireceğini düşündüğü bu anda, babasının kendisine gönderdiği zombi videolarının gerçek olduğunu ve dünyanın istila altında olduğunu fark eder. Arkadaşları ile sıkıştıkları mekandan kurtulup karısına gidebilmek için büyük bir mücadele vermesi gerekli olan David kolları sıvar.

1 Nisan 2016 Cuma

Dabbe 6 2016 Full İzle

350Dabbe serisi ile yerli korku sinema türünü damgasını vuran Hasan Karacadağ, hepsi cin temalı olan Dabbe filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Son derece kaliteli olan senaryosu ile de dikkat çeken dabbe 6 full hd izle filmi aynı zamanda ülkemizde korku alanında seri yapabilen ilk film olarak da kabul edilir. İlki 2006 yılında çıkan dabbe filmlerinin hemen hepsinde ana tema olarak büyü ve cinler işlenmiştir. Bu durum serinin son filmi olan bu filmde de devam etmektedir. Ancak bu son seri olan film diğerlerine oranla biraz daha ciddi anlamda korku içeren öğelere sahiptir. Bu filmde en tehlikeli olarak bilinen cin kabilesi Cuhenna kabilesi işlenmekte ve konu bunun üzerine yoğunlaşmaktadır. Filmin çekimleri de Muğla ilinin Yatağan ilçesinde yapılmıştır.