26 Mart 2016 Cumartesi

Qisasçılar 2: Altron Dövrü Avengers Azerbaycanca Dublyaj

İlk filmin müvəffəqiyyətinin ardından ikinci film üçün Avengers qrupu bütün qəhrəmanları daxil edir; bu dəfə Thor, Iron Man, Kapitan Amerika və Hulk’ın yanında Hawkeye, Nick Fury və Black Widow da macəraya qatılıb sürprizini qoruyan gözlənilməyən düşmənlərə qarşı döyüşür.
Avengers Age of Ultron Azerbaycanca dublajBu dəfə heç olmadığı qədər hərəkətli bir macəranı vəd edən film, hər bir qəhrəmanın şəxsi həyatına və aralarındakı əlaqələrə vurğu etməyi hədəfləyir.

Hitmen - Agent 47 Azerbaycanca Dublyaj izle

İllər boyunca üzəriAzerbaycanca dublajndə çalışılan, mükəmməl üstü becerilerle təchiz edilən bir ölüm maşını Agent 47 nin kodlaşdırması tamamlanmışdır. Güc, sürət və zəka xüsusiyyətləri mövzusunda dünyanın b
ir nömrəsi olmuşdur. Bu vəziyyət böyük silah şirkətlərini hərəkətə keçirər. Agent 47’nin düsturunu ələ keçirməyə çalışan təşkilatın əsl məqsədi dünyanın ən güclü qatil ordusunu qurmaqdır. Bunu öyrənən səlahiyyətlilər Agent 47 Azeri Dublaj izleye ilk vəzifəsini verirlər. Bu çətin mübarizədə özünə Katia adında bir qadın yoldaşlıq edəcək. İkili indi böyük bir orduya qarşı müharibə verərək bütün qabiliyyətlərini sərgiləyəcək.

25 Mart 2016 Cuma

Gələcəyin Həddi - Edge of Tomorrow Azerbaycanca Dublyaj

cover (1)Gələcəyin Həddi azerbaycanca sizlərlə. Yadplanetlilərin dünya ölkələrinə müharibə açmasından ötəri dünyadakı bütün ölkələr güclərini birləşdirib yadplanetlilərlə döyüşməyə başlayırlar.Gələcəyin Həddi Daha ilk hücumunda öldürülən Cage, möcüzə bir şəkildə canlanaraq təkrar dünyaya gəlir və özünü davamlı ölüb canlandığı bir zaman dövrünün içində tapar. Bu şəkildə ölümsüz bir döyüşçü olduğu üçün dirilib geri dönərək yadplanetlilərlə döyüşməyə əvvəlki səfərdən daha qüvvətli bir şəkildə davam edəcək.

22 Mart 2016 Salı

İlk Qisasci – Captain America (2011) Azerbaycanca Dublaj izle

kaptan.jpg
Filmin adı: Kapitan Amerika: İlk Qisasçı
Original adı: Captain America: The First Avenger
Janr: Fantastika, Döyüş, Triller, Macəra
Ölkə: ABŞ.
Qeyd: Filmin 15 dəqiqəsi türkçə dublyajdan ibarətdir.. 
Rollarda: Kris Evans, Tommi Li Cons, Hyuqo Uivinq, Dominik Kuper

21 Mart 2016 Pazartesi

127 Saat – 127 Hours Azerbaycanca dublaj izle

Original adı: 127 saat127 Hours
Tərcümə: Azərbaycan dilində
IMDb 7.7 16+
Janr: Triller, bioqrafi, dram, macəra.
Ölkə: ABŞ, Böyük Britaniya.

Sloqan: “
Hər saniyə əhəmiyyətlidir”
Rejissor: Denni Boyl
Rollarda: Ceyms Franko, Keyt Mara, Ember Temblin, Klemans Poezi, Lizzi Kaplan, Trit Uilyams, Keyt Berton, Şon Bott, Con Lourens, Kolman Stinqer …
Büdcə: 18 000 000$
Dünya prokatlarından gəliri: 61 000 000$
Dünyada premyera tarixi: 04.09.2010

20 Mart 2016 Pazar

Uyumsuz 3 : Yandaş Bölüm 1 Full izle

allegent
Ütopik bir Dünya’da geçen hikayenin ilk filminden bu yana gerçekleşen olayların aksiyonu en çok olanlardan biri Yandaş-Uyumsuz izleyenlerin karşısına 18 Mart 2016 tarihinde çıkıyor ve yine büyük bir merak konusu oluyor. Kuralsız filminin de yönetmenliğini yapan Robert Schwentke’nin kamera arkasına geçtiği Allegiant: Part 1 filmi yine Shailene Woodley, Miles Teller ve Theo James gibi isimlerin başrolü paylaştığı, Macera ve bilim kurgunun tavan yapacağı günü bekliyoruz. Filmin özetine gelirsek Tris ve Tobias şehri çevreleyen duvarın ötesine geçerler ve orada Genetik Refah Bürosu olarak bilinen gizemli bir kurumla karşılaşırlar.

19 Mart 2016 Cumartesi

Labirintdə Qaçış 2 – Alovlu Sınaq Azerbaycanca Dublyaj

Labirintdə Qaçış 2 Azerbaycanca dublyaj rejissorluğunu Wes Ball’în etdiyi 2015 istehsalı aksiyon, macəra filmidir. Uşaqları vertolyotla WCKD təşkilatı işçiləri onları mərkəzlərinə götürürlər. Burada nələr olduğunu anlamağa çalışan uşaqların lideri Tomas edilən təcrübələri görüncə buradan da qaçmaq lazım olduğunu düşünür. Vəziyyəti yoldaşlarına da izah edər və buradan çıxmaq üçün işə qoyularlar. Lakin çöldə özlərini nələr gözlədiyini heç düşünməmişlər. Qiyamət sonrası bir görünüşlə qarşılaşdıqlarında təəccüblərini gizlədə bilməyəcəklər. Çöldə həyat bitmiş və zombilər hər yerdələr. Filmin Orijinal adı isə “Labirintde Qacıs 2 Azerbaycanca izle” şəklindədir. Xoş izləmələr.

Robot Overlords 2014 Full HD Izle

Robot Overlords 2014 Full HD Izle
Robot-Overlords-izle-hd.jpg
Artık dünyadan başka yaşam yerlerinin olduğuna dair bir çok teori ortaya çıkmaktadır. Bu da insanları düşünmeye sevk etmektedir. Acaba başka yaşam yerleri var mıdır? Bir gün bizim dünyamıza da gelecekler mi? Bu gibi düşüncelerin var olması film sektörününde işine yaramıştır.Robot Overlords izle filminin konusu da bu senaryo üzerinden işlenmiştir. Dünyadan çok uzakta olan bir galaksiden gelen robotlar istilaya başlamıştır. Bu istila fazla uzun sürmemiştir. Çünkü teknolojiyle donatılmış bu robotlar insan gücünün 100 katından daha fazla güçlüdür.
Robot Overlords hd izle filminde dünya istilasının tamamlanmasının ardından bazı kurtulan insanlar kalmıştır. Bu insanlar yaşamları karşılığında robotlara hizmet etmektedirler.

18 Mart 2016 Cuma

Dəlisov Maks: Qəzəb Yolu – Mad Max Azerbaycanca Dublyaj

cover
30 il aradan sonra çəkilmiş olan Dəlisov Maks Qəzəb Yolu ardıcıllığının 4. filmi sizlerle. Əvvəlki zamanlarda sovuşdurmuş olduğu təhlükələr nəticəsində Mad Max, həyata yapışmaq üçün öz başına yaşamağa qərar vermişdir. Azeri dublaj film izle Lakin özünü bəladan çox uzaq tuta bilməz. Özünü, Joe adla canidən xilas olmaq adına yollara qoyulmuş olan bir qrup insanın içində tapar. Yaşadıqları mühiti adaletsizce idarə edən Joe özündən oğurlanan çox qiymətli bir şeyi geri almaq üçün əlindən gələni edəcək. Yaxşı seyirler Hdfilmaz.com

ra Dovru Parki 1, 2, 3, 4 – Jurassic Park Azerbaycanca Dublyaj izle

bal
Janr: Fantastika, macəra, döyüş.
Ölkə: ABŞ.Rejissor: Colin Trevorrow.
Ssenari: Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow.Rollarda: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick J. Robinson, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Irfan Khan, Omar Sy, B.D. Wong, Jake Johnson, Judy Greer.
Büdcə: 150 000 000$
Dünya prokatlarından gəliri: 1 669 000 000$

17 Mart 2016 Perşembe

Kinqsmen – Məxfi Xidmət Azerbaycanca dublaj izle

kinopoisk.ru
Azeri dublaj film izle Atası hərbi bir əməliyyatda öldürülən bir gəncin ailəsinə çətin vəziyyətə düşəndə zəngl üçün bir nömrə verilir. Ailənin gənc fərdi isə aradan keçən 17 ildən sonra başı bəlaya girincə bu nömrəni axtarar. Kinqsmen – Məxfi Xidmət Azerbaycanca dublaj izle Nömrənin qarşısındakı isə işində ən yaxşı agentlərdən biridir və həyatını bu gəncin atasına borcludur. İndi hesab v

16 Mart 2016 Çarşamba

Kardeşim Benim İzle

500x500 Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır.Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Kardeşim Benim İzleAraları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Bu soğukluğun nedeni ise çocukluk yıllarına kadar uzanmaktadır.İyi seyirler.

Ən çox baxılan filmər azerbaycan dilində

1451349967_1Gerry Lane, iki qızı və sevgili yoldaşıyla xoşbəxt bir həyat davam etdirən bir ailə atasıdır. Azeri dublaj film izle Bir gün arabaları trafikdə sıxışdığında hər zamankindən fərqli olaraq yolunda getməyən bir şeylərin olduğunu fərq edərlər. Təhlükə sürətlə yaxınlaşmaqdadır … Ailəsini etibarlı bir bölgəyə yerləşdirən Gerry, ikiyə ayrılan dünyanı qurtarmaq üçün zamana qarşı yarışacaq. Brad Pittin həm baş rolunu həm də prodüserliyini boynuna götürdüyü film, insanlar və zombilər arasında yaşanan Dünyalar müharibəsi azerbaycanca baxa bilərsiniz. Yaxşı seyirler Hdfilmaz.com

 İp Man – 1 Azerbaycanca dublyaj izle                   


Ölkə: Hong Kong.
Rejissor: Wilson Yip.
Rejissor: Wilson Yip.
Rollarda: Donnie Yen, Simon Yam, Siu-Wong Fan

14 Mart 2016 Pazartesi

Tapmaca – 2015 Azerbaycanca çizgi film izlə

1455202603_a.jpg
Tapmaca – 2015 Azerbaycanca çizgi film izlə
Janr: Cizgi filmi, ailə, komediya.
Azərbaycanca Çizgi Filmi, Çizgi Filmi, Çizgi Film, azerbaycan dilinde cizgi filmler, azerbaycanca cizgi film, Tapmaca Filmi izlə, Tapmaca izlə, tapmaca, Tapmaca, Tapmaca cizi Filmi izle.
Ölkə: ABŞ.
Rejissor: Pete Docter, Ronnie Del Carmen.
Ssenari: Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley.
Rollarda: Amy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader, Lewis Black, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias, Diane Lane, Kyle MacLachlan, Paula Poundstone ...
Büdcə: 175 000 000$
Dünya prokatlarından gəliri: 857 000 000$
Dünyada premyera tarixi: 18.05.2015

13 Mart 2016 Pazar

Gecə Qonağı izle

gece
Gecə Qonağı Azərbaycan Filmi Tək Parça izlə Camal rəssam olsa da, onun çəkdiyi şəkilləri bəyənən olmamışdır. Bu səbəbdən o depressiyaya düşür. Lalə adında özünü bəyənən nişanlısı vardır. Ədalət adlı yaxın dostu bir gün sərxoş bir qadınla Camalın evinə gələr və qızın sadəcə bir gecəlik onun evində qalmasını istəyər. Camal çarəsiz bunu qəbul edir ancaq Ədalət səhər olanda qızın arxasınca gəlmir və qız ona kömək edənin Camal olduğunu düşünər. Və beləliklər onların arasında gizli sevgi yaranır. Filmin sonunda sizi süpriz gözləyir.
Gecə Qonağı izle

Teyinat Menteqesi 1,2,3,4,5,6 Azerbaycan dilinde izle - Final Destination

DEXATI20160313125837 (1).png

Kalite: HD
İli: 2000, 2003, 2006, 2009, 2011
Ölkə: Almaniya, ABŞ, Kanada
Rejissor: James Wong
Rollarda: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Kris Lemche

12 Mart 2016 Cumartesi

Alatoranliq 1,2,3,4,5 - Azerbaycanca dublaj izle



Alatoranlıq 1 -Alatoranlıq 1 - Twilight 1 (2008) Azərbaycanca Dublyaj izle
linkə girərək baxa bilərsiniz.
Alatoranlıq 5 - Alatoranlıq 5 izle 
hardcorehenry_poster.jpg
Geniş oyuncu kadrosuyla göz dolduran Hardcore Henry izle filminin oyuncu kadrosunu Haley Bennett, Sharlto Copley, Danila Kozlovsky, Will Stewart gibi isimler oluşturmaktadır. Hardcore, sinemada daha önce bu seviyede hiç denenmemiş bir yaklaşımla filmin tüm perspektifini aksiyon kameraları ile filmin ana karakterinin gözünden perdeye yansıtıyor. 40. Toronto Film Festivali kapsamında da gösterilen filmle adeta bir FPS(first person shooter:birinci şahıs nişancı/olayların birinci tekil şahsın gözünden gözükmesi) oyununun içine dahil oluyoruz.
Hardcore Henry 2016 Full HD izle

Ali Baba Ve 7 Cüceler 720p izle

007069,GcR6YE-dR0iDGN7h3Gdzfw.jpg
Ali Baba Ve 7 Cüceler 720p izle Şenay, Ali ve kayın biraderi İlber bahçe süsü işinde çalışarak cüceler tasarlayıp müşteriler bulmaya çalışan iş adamlarıdır. Fakat bulundukları her girişimde sürekli başarısız olurlar. Şenay Cüccaciye adında yarattığı markasını kurumsallaştırmak isterken bu işi yurtdışında büyütmek ister. Sofya’da düzenlenen bir bahçe fuarında kendilerini kanıtlayarak bir şeylerin ucundan tutmak isteyen Şenay’ın başına büyük işler gelecektir. Çünkü burada bulunan belalı bir mafya lideri Boris Mancov’un adamlarına bulaşırlar. Bundan sonrası ise kedi fare oyunudur..

Ali Baba Ve 7 Cüceler 720p izle

10 Mart 2016 Perşembe

Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi Full izle

Yolunda-A.S.-Cincin-Baglari-Hikayesi-izle-e1429282917285
Filmde Fehmi Kır baş rol karakterini canlandırıyor. Fehmi ankara sokaklarında doğmuş büyümüş o sokaklarda koşuşturmuştur. Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi Full izle Mahallenin ismide Çinçin Bağları’dır. Fehmi ve Fehmi nin genç arkadaşlarını konu alan filmin yönetmenliğini Emre Budak üstlenirken filmin oyuncu kadrosu Cezmi Baskın , Tuna Orhan , Hüseyin Elmalıpınar , Defne Yalnız ve Emre Budak tarafından üstlenilmektedir.
 

9 Mart 2016 Çarşamba

Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 full izle

aclik-oyunlari-alayci-kus-bolum-2-izle1
Senaristliğini Suzanne Collins ile Danny Strong kaleme aldığı 20 Kasımda gösterime girecek olan macera, aksiyon ve dram temalı bir film olan Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 full HD izle sizlerle paylaşıyoruz. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Liam Hemsworth ve geçtiğimiz yıl trajik bir biçimde hayatını yitiren Philip Seymour Hoffman’ın paylaştığı film; Katniss Everdeen’in harladığı isyan ateşinin, yavaş yavaş tüm bölgelere yayılmasını ve ardından gelen devrim hareketini konu alıyo

8 Mart 2016 Salı

Kocan Kadar Konuş 2 Diriliş HD izle

kocan-kadar-konus-2-izle1-e1449188855660
Türk komedi yapımının birincisi gayet başarılı olmuş ve ilgi görmüştü. Yine aynı konu çerçevesinde gelişecek olayların yer aldığı Kocan Kadar Konuş Diriliş HD izlerken eğleneceksiniz. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satanlar listesindeki Kocan Kadar Konuş Diriliş isimli romanından alıyor. Bir romandan uyarlama özelliği taşıyan film Anadolu’daki genç kızların daha çocuk yaşta nasıl koca bulmaya adapte edildiklerini çarpıcı ama komik bir dil kullanarak anlatıyor. Bahsi geçen bu kadınlar arasında ise 30 yaşına yeni basan güzel kız Efsun yani Ezgi Mola masallardaki aşkı, gerçek sevgiyi, saf dürüstlüğü arar ve diğer kızların yaptığı gibi trip atmayı, numara yapmayı, erkeği kandırmayı bilmez. İşte bu yüzden Efsun bu yaşa dek hiçbir erkek ile sağlıklı bir ilişki kuramamıştır. Efsun’un ailesi ise kadınlığın kitabını yazmış biri olarak kızlarına kadınlık nedir öğretmeye çalışacaktır. Efsun’un karşısına lise aşkı çıkınca işler rayından çıkar ve roller değişir.
Kocan Kadar Konuş 2 Diriliş HD izle

Xoxan (2014) Azeri Filmi HD izle

6176628_o.jpg
Xoxan filmi izle zəngin bir qadının qızının bədəninə cin girməsindən bəhs edir. Bu bəladan qurtarmaq üçün qadın yaşadıqları villanı satmaq qərarına gəlir. xoxan azerbaycan filmi izleAmma cin bu işin alınmasına mane olur. Villanın satışı ilə məşğul olan adam cinin qızın bədənindən qovulmasını yüz min manat pul mükafatı qarşılığında iki məşhur baxıcı – fırıldaqçı Rəftar və Qəhrəmana təklif edir
Xoxan (2014) Azeri Filmi HD izle

Kolpaçino 3. Devre 2016 izle

kolpacino_dvd
Film esprilerden çok tiplemeleri ile ön plana gelen bir filmdir. İnsanların filmdeki tiplemeleri taklit etmesi ve repliklerini ona göre söylemesi bile kendi arasında keyifli anlar oluşturuyor. En çok Şafak Sezer’in büründüğü tip ile komedi filmi izleyicileri tam olarak istediklerini alıyor. İyi bir komedi filmi için yapılması gereken, ya senaryosu gerçekten çok kaliteli ve mizahı yüksek olması gerekir ya da, film için tasarlanan tiplemelerin komik ve izleyicileri etkileyecek şekilde olması gerekir. Bunu en iyi şekilde başarabilen Şafak Sezer, Kolpaçino 3. Devre de mizah duygusunu yine bu şekilde vermesi bekleniyor. Oyuncu kadrosu içinde, geneli arkadaş grubu olsa da, Aydemir Akbaş gibi yıllarını komedi filmlerine vermiş bir isimde bulunuyor. İnsanları güldürmeyi başarmak zor bir iştir, bunu tam anlamı ile karşılayan filmlerin sayısı neredeyse azdır. Şafak Sezer’in yazıp yönettiği, kolpaçino serisi neredeyse bütün izleyicilere ulaşmış ve replikleri bile dilden dile gezilmesi başlamıştır. Hal böyle olunca seri filmi olması bekleniyor.
Kolpaçino 3. Devre 2016 izle

7 Mart 2016 Pazartesi

London Has Fallen izle – Full Hd Turkce Dublaj izle

sadsa.jpg
Bu film sahnelerini izlerken çok heyecanlanacaksınız. Aksiyon dolu sahneleri ile sürükleyici bir film izlemenin keyfini çıkartın. Morgan Freeman, Gerard Butler, Aaron Eckhart gibi ünlü yıldız oyuncular film ekibinde yer almaktadır. Bu ekip ve yönetim daha önce de Kod Adı Olympus filmine imza atmışlardı. Macera Dolu Kod Adı Londra izle ABD Başkan’ını global tehditlere karşı koruyan özel güvenlik şefi Mike Banning’i bu sefer İngiltere’de terörist faaliyetlerin yer aldığı zorlu bir sınav bekliyor. İlki merak uyandıran aksiyonun devam filminde başrolleri yine Gerard Butler ve Aaron Ecklhart paylaşıyor.
_1450048116.jpg
X Men Kıyamet izle 2016 izle filminin başrolünde Hugh Jackman rolü kapmış isim olarak görülmektedir. Jennifer Lawrence’nin baş rollerini oynadığı kıyamet filmi şimdilerde en çok beklenen filmler arasında yerini aldı. Artık Logan ve Profersörlü ve Magnetalı bambaşka bir XMEN karşınızda. X Men Kıyamet izle filmini en iyi şekilde sizlere sunuyoruz. X Men Kıyamet Türkçe Dublaj izle seçeneği ile kesintisiz olarak filminizi izleyebilirsiniz. Sitemizden X Men Kıyamet Full izle seçeneği ile filmi sorunsuz izleyebilirsiniz. Sorun yaşamanız halinde şikayetlerinizi yorum kısmından bize yazarak bilgilendirebilirsiniz. Son olarak X Men Kıyamet izle filmini sizlere sunmaya çalıştık bizden teşekkürü çok görmeyin.

X Men Apocalypse – X Men Kıyamet 2016 Full İzle

6 Mart 2016 Pazar

Gnaw 2008 Full izle

b0fba44de451aa6cbb611beb0bd74f7c
Gnaw 2008 izle aşırı derecede şiddet ve cinsellik içermektedir. İngiltere taşrasının kalbinden altı arkadaş tatillerini yapmak isterler. Onların tatildeki ev sahiplerinin, yamyamların sadist bir ailesi olduğunu keşfettikleri zaman, tatil artık bir kabusa döner, Ev sahiplerinin bir sonraki yemek planı konuklarını pişirmektir.
Gnaw 2008 Full izle

Mr. Robot 1. Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj Full İzle

Mr-Robot-Poster-mr-robot-tv-series-38811741-300-388
Mr. Robot 1.sezon izle, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor
.33333
Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerinden biri çalıştığı şirketteki konumudur.

5 Mart 2016 Cumartesi

Teksas Katliamı – The Texas Chain Saw Massacre izle

te
1974’te ilk kez vizyona giren ve bir klasik haline gelen Teksas Katliamı izle, vizyona girişinin 40. yılında restorasyonlu haliyle 3 Nisan 2015’te tekrardan izleyicilerle buluşacak. Sally ve sakat kardeşi Franklin, Teksas’da ki büyük babasının mezarının, bir grup mezar soyguncusu tarafından açıldığı haberini alırlar. İki kardeş arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam ile Teksas’ın içlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar. Gençler ilk önce Sally ve Franklin’in eski evlerine doğru yol almışlardır. Yolculuk sırasında arbaya bir otostopçu alırlar. İlk başlarda normal gözüküp ailesinden bahseden otostopçu daha sonra aniden Franklin’in fotoğrafını çeker. Onlara fotoğrafı 2 dolara satmak ister. Gençler fotoğrafı almak istemeyince Franklin’in kolunu keser ve korku dolu dakikalar başlar.

4 Mart 2016 Cuma

Racing Extinction 2015 Full HD izle

images
The Cove belgeseli ile Oscar kazanan yönetmen Louie Psihoyos, bu seferde yok olmaya yüz tutmuş canlı türlerini korumaya çalışan bir grup gönüllü ve aktiviste odaklanıyor. Bilim insanlarının bu yüzyılın sonuna kadar dünyadaki türlerin yaklaşık yarısının yok olacağını öngördüğünü düşünürsek Psihoyos’un belgeselinin farkındalık yaratması açısından oldukça önemli olduğunu söylenebilir.

3 Mart 2016 Perşembe

the-tribe-kabile-turkce-dublaj-izle
İletişimi en zor kullanan insanlar işitme engelli vatandaşlardır. Bu vatandaşlar bulundukları toplumda farklı bir muamele görmektedirler. Sergey, işitme ve duyma engelli bir gençtir. Kendisi gibi engelli öğrencilerin bulunduğu bir denizcilik okuluna kaydolmuştur. Okula başladığı zaman çok sevinçliydi. Fakat okuldaki çete olayları onu ve bir çok kişiyi içerisine çekmekteydi. Böylesine bir hiyerarşinin içersinde ister istemez oda bir çeteye mensup olmak zorunda kalmıştır.

2 Mart 2016 Çarşamba

Həbsdən qaçış 4.Sezon (Prison Break) - izle

bigi4cf8e10fdf759
Həbsdən qaçış 4.Sezon izle Ağa bəyi üçün fədakarlıq etmək istəyən Michael Sikkofield keçmişdə anası və atasını itirmişdir. Həyatda bir böyük qardaşıyla birlikdə yapışmaq və yetimxanalarda böyümək məcburiyyətində qalan Michael Sikkofield və Link Barrows çoxda gözəl bir həyat yaşadıqları deyilə bilməz. Link Barrow, Michael Sikkofield üçün onu okutabilmek üçün ən pis işlərə bulaşmıştır. Adam öldürməkdən sirr içməyə qədər bir çox pisliyin içindədir. Bu qədər kumpason içində bəziləri Link Barrows’a tələ quruyar və üstünü çəkər. Prezident köməkçisinin qardaşını öldürməklə üzərinə sui-qəsd qurulan Link Barrows, One Break’a göndərilir. Böyük qardaşına qurtarmaq üçün Michael Sikkofield həbsxanaya girər və bütün macəra başlayır.

1 Mart 2016 Salı

Wrecker – Tamirci 2016 Full HD İzle

wrecker-HD-izle.jpg
Emily ve Lesley adlı iki arkadaş çöle doğru arabları ile yolculuğa çıkarlar Emily otobanda önündeki tırı geçmek için kara verdiğinde tır şöförü onları kedinin fare ile oynadığı gibi ölümcül bir oyun oynamaya zorlar. Acımasız ve piskopat kamyon şoförünün hedefi olurlar. Tamirci filminin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular sırasıyla Anna Hutchison, Andrea Whitburn, Andy Nez, Michael Dickson, Ashley Evans gibi isimler yer almaktadır.