29 Şubat 2016 Pazartesi

Kaplan ve Ejderha 2 HD izle

Sword-of-Destiny.jpg
2000 yapımı Kaplan ve Ejdarha filminin devam filmidir. Kayıp bir aşkın, taze bir sevginin, efsanevi bir kılıcın ve son bir kefaret şansının hikayesi anlatılmaktadır.

Osman Pazarlama izle

1178482_620x410
İstanbul’un orta halli semtlerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, Uzakdoğu’dan getirttiği ürünleri satmaya çalışır. Öte yandan da icatlarını yatırımcılara pazarlayıp zengin olmaya çalışmaktadır. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etmeye çalışan Osman, türlü maceralar atılmaktadır. Osman’ın en büyük yardımcıları ise sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ile aile dostlarının kızı Songül (Feriştah Senem Yıldırım) karakterleridir.

28 Şubat 2016 Pazar

Güzelliğin Hanedanı 2014 Türkçe Dublaj Full izle


Güzelliğin Hanedanlığı Oscar kazanmış Kanadalı olmak psikolojini vermek için yönetmen, sosyal olarak halkın yaptığı bütün spor dallarına bir sahnede olsun yer vermiş.

27 Şubat 2016 Cumartesi

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi izle

Tarzan efsanesi filminin yönetmen koltuğunda yer alan isim David Yates görüyoruz. 2016 yılında gösterime girecek olan Tarzan efsanesi izle filminin başrolünde Alexander Skarsgård yer almaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, John Hurt gibi isimler yer almıştır. Tarzan Efsanesi filmi birçok senaristin bir araya gelerek kaleme aldıkları bir filmdir. Bu sanarist ekibinde Stuart Beattie, Craig Brewer, Adam Cozad, John Collee gibi isimlerin kaleminden beyaz perdeye uyarlanmıştır.Tarzan efsanesi filmi 8 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girecektir. Tarzan efsanesi vizyona girdikten kısa bir süre sonra sitemizde izleyebilirsiniz.


The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi izle

26 Şubat 2016 Cuma

Tom Clancys the Division Agent Origins İzle

the divivson.jpg
Tom Clancys the Division Agent Origins İzle Aynı adlı oyundan uyarlanan kısa metraj bu filmde kara cuma olarak bilinen elektronik kaos anlatılmaktadır. Bir cuma günü New York City tam anlamı ile kaosa sürüklenmiştir. Hükumet Division adlı gizli proje aktif edilmiş ve olaylar bastırılmaya başlanmıştır.

25 Şubat 2016 Perşembe

Mısır Tanrıları 2016 izle 720p Tek parça

misir-tanrilari-izle
Mısır İmparatorluğu, varlık içerisinde yaşayan ve barışçıl bir şekilde yaşamını sürdüren bir imparatorluktur. Bu şekilde yaşantısını sürdüren imparatorluğun başına, karanlığın acımasız tanrısı olarak bilinen Set gelir.
Set’in gelişi ile birlikte imparatorluk yıkılmaya başlar ve imparatorluğun her köşesinde kargaşa ile çatışmalar hakim olur. İmparatorluğun her geçen gün dağılmak üzere olmasına isyan eden bir grup genç, Set’in karşısına çıkmaya karar verir. İçlerinden biri, tanrı sevgilisi tarafından tutsak edilen bir hırsızdır.

<a href="<?php echo get_permalink(); ?>">Paranormal Activity: The Ghost Dimension – Paranormal Activity 5 Hayalet Boyutu izle </a>

24 Şubat 2016 Çarşamba

Annemin Yarası Full HD izle

Filmin ismi Annemin Yarası Full HD izle tek part parça film izle veya altyazılı 720p 1080p Annemin Yarası seyret.
Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstlendiği Annemin Yarası film için Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş birlikte kamera karşısına geçti.
18 yaşına geldiğinde ailesini bulmak üzere büyüdüğü yetimhaneden ayrılan Salih’in (Bora Akkaş) öyküsünü konu alan filmin çekimleri ağustos ayının ortasında Sırbistan’da tamamlandı. Yapım, Annemin Yarası 2016 yılının ilk aylarında seyirciyle buluşacak.
Hdfilmaz film izle sinema platformundan güncel yeni 2016 filmleri ni hızlı kaliteli Full HD seçenekleriyle donmadan takılmadan keyifle izle Tek part tek parça 480p 720p 1080p olarak Annemin Yarası izlemeye çalıştığınız “Annemin Yarası” film çalışmıyorsa lütfen bizlere yorum olarak belirtin. (Annemin Yarası) filminden keyif aldıysanız lütfen nacizane yorumunuzu bize iletin hemen yayınlayalım. tekdizi filmizle ailesi en iyi filmleri ve diğer tüm filmleri hizmetinize sunmaktan gurur duymaktadır. iyi seyirler. Annemin Yarası full izle 2016

The Flash 2.Sezon 15.Bölüm izle

The-Flash-Poster-family-silk-wall-print-43-inch-x-24-inch-24-inch-x-13
The Flash 2.Sezon 15.Bölüm izle Başta her şey normal gibi gelse de Barry bazen normalden daha hızlı hareket edebildiğini, yaralarının hızla iyileştiğini fark eder. STAR Labs ekibinin de desteğiyle Barry kendini suçla savaşmaya ve annesinin cinayetiyle suçlanan babasının suçsuzluğunu bu yeni güçleriyle kanıtlamaya adar. Central City Polis Birimi’nin adli laboratuarının bir üyesi olan ve günlerini suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplamakla, daha teatral lezzeti olan kötü adamları ise süper hızını ve kırmızı tulumunu kullanarak yakalamakla geçiren Barry Allen’ın yaşadığı maceraları konu alacak. Flash haftalık formatta kullanılacak konuya ve kötü adamlara sahip olacak.

22 Şubat 2016 Pazartesi

The Outfield 2015 Full Hd İzle

The_Outfield_Movie_Poster
The Outfield filmi 2015 ABD yapımı ve imdb puanlamasında 6,2 gibi puanlama alan komedi ve dram filmler arasında yer almaktadır. Yönetmenliğini Eli Gonda ile Michael Goldfine üstlendiği The Outfield hd izle filminin başrollerinde Caroline Sunshine ile Cameron Dallas birlikte paylaşmışlardır. Film gösterime girdikten çok kısa bir süre sonra sitemizde dram ve komedi filmleri kategorilerinde kesintisiz izleyebilirsiniz...

Düğün Dernek 2: Sünnet – (2015) Full HD izle

4 Aralık 2015 günü vizyona girecek olan Düğün Dernek 2 Full izle filmine bayılacaksınız. İlk filmi ile oldukça büyük bir gişe geliri elde eden ve en çok izlenen türk filmi olma özelliği taşıyan Düğün Dernek filminin devam filmi niteliğindeki bu yapım sizi yine kahkahalara boğacak türden bir hikaye ile karşınıza çıkıyor. Filmin konusu Serinin ilk filminde oğlunu evlendiren İsmail, bu kez torununa sünnet yaptırmak istemektedir. İlk filmde olduğu gibi Fikret, Çetin ve İsmail başta olmak üzere tüm ekip toplanıp sünnet düğünü hazırlıklarına başlamaktadır. Bu düğün zamanla şehir çapında bir olaya dönüşmektedir.



Düğün Dernek 2: Sünnet – (2015) Full HD izle

21 Şubat 2016 Pazar

Dedemin Fişi 2016 Full izle

Yerli Film ismi Dedemin Fişi 2016 Full izle.  Alper Kul ve Doğa Rutkay, bu değerli oyunculardan diğer ikisi. Önemli isimleri bünyesinde barındıran filmin yapımcılığını ise yine bilindik bir şirket üstlendi. BKM’nin yapımcılığında çekilen ve 22 Ocak 2016’da vizyona girecek olan film, Malatyalı Çirçi Ailesi’nin miras çekişmesini konu alıyor. Miras kavgasının getirdiği gürültüler iyi bir komedi filminin ortaya çıkmasını sağlıyor. 2016 filmlerinin ilk komedi filmi olacak Dedemin Fişi’ni Meltem Bozoflu ismi yönetti. Bozoflu sinema dünyası tarafından çok da tanınan bir isim değil. Ancak Bozoflu, bu film ile çok kuvvetli bir adım atmış oldu.

19 Şubat 2016 Cuma

Avanak Dedektör 2016 Full izle

Avanak Dedektör izle filminin başrolünde ünlü ve güzel manken Tuğba Özay yer almaktadır. Zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduran Avanak Dedektör full izle filminin oyuncu kadrosu Coşkun Göğen, Tuncay Akça, Tuğba Özay, Esra Sönmezer, Gülnihal Demir gibi isimlerden oluşmaktadır. Senaryosunu Ergün Yıldırım’ın kaleme aldığı avanak dedektör tek parça izle filminin hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını Hamit Şahin üstlenmiştir.

Deadpool 2016 Full HD izle

Wade kanser hastası olduğunu öğrenir. Hayattan umudu kesilen adamın tedavisi içinde çok geç kalınmıştır. Bu yüzden son demlerini oynamaktadır. Son şansı olan bir programı katılır. Bu program daha önce hiç denenmemiştir ve Wade üzerinde denenecektir. Wade bu program için uygun mudur bilinmez. Diğer yandan programın ne sonuç vereceği de belli değildir. Ama dediğim gibi son umudu budur.

17 Şubat 2016 Çarşamba

Ebe 2015 Full İzle

2 Dünya Savaşı sırasında ebelik yapan Helena, Finlandiya’da küçük ve muhafazakar bir kasabada yaşamaktadır. Bu cehennemden kurtulmaktan başka bir şey düşünmeyen genç kadın, Johannes adında bir Alman asker ile tanışır. İkisi arasında sıradışı bir aşk başlayınca Helena, onu bekleyen zor günlere göğüs germeye hazır olur.

12 Şubat 2016 Cuma

Şevkat Yerimdar 2 Full HD İzle

Serinin 2. Filmi olan Şevkat Yerimdar 2 full HD izle geliyor. İlk serisinde izleyenleri gülüp geçiren romantik komedi filmi şevkat yerimdar 2 filminde de yine izleyenleri çok güldürecek bir yerli film olmuştur. Şevkat Yerimdar Full izle filminin yönetmenliğini Bülent İşbilen üstlenmiştir. Şevkat Yerimdar 2 tek parça izle filminin oyuncu kadrosunda ise Özgürcan Çevik, Başak Parlak , Sedat Gürel, Varol Bilal, Temmuz İnce, Kadir Topsakal gibi renkli isimler yer almıştır. 91 dakikalık çekimli filmde romantik komedi sahneleri ile ön plna çıkmaktadır.

11 Şubat 2016 Perşembe

Game Of Thrones 6.Sezon izle


Jon-Snow-is-alive
Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenlerini kendine hayran bırakan Game of Thrones ( Taht Oyunları) dizisinin 6. sezon için ilk teaseri yayınladı. 5. sezon final bölümünde sevilen karakter Jon Snow içim öldü mü ölmedi mi tartışmalarıyla birlikte yeni sezona hazırlanan dizinin 6. sezon teaserinin girişinde kendisine yer verildi.

The Purge: Election Year - Arınma Gecesi 3 izle

the
Aksiyon, gerilim ve korku film türü aynı zamanda serinin 3 filmi olan Arınma Gecesi 3 İngilizce adı The purge 3 filmi hakkında bilgi vereceğiz. Arınma Gecesi filminin 3. serisinde yeni bir arınma günü macerası anlatılmaktadır. Fakat bu sefer işler daha farklı bir hal alacaktır.

10 Şubat 2016 Çarşamba

Katliam Gecesi Full HD İzle Türkçe Dublaj İzle

katliamgecesi-125x160
Vahşi Katillerden oluşturduğu maskeli bir çetenin bu sefer ki hedefi Davison ailesidir. Evde toplantı üzerinde olan kurbanlar kaçacak yeri olmadığı gibi tuzağa düşürülmüşlerdir. Tam o sırada Ailenin o gün ki istenmeyen misafiri düşmanlardan daha yetenekli bir katil olduğunu gösterinceye kadar… Korku filmi kategorisinde fazla bir şey beklememek lazım, kendi türünde gayet başarılı bir senaryo, gerilim dolu diyebiliriz.

Ip Man 3 izle 2016 Yip Man 3 İzle

ip-man-3-izle-223x350

Filmin ismi Ip Man 3 Full HD Turkce Dublaj tek part parça Ip Man 3 seyret.
Bruce Lee’nin hocası olan Wing chu’nun (ip man) çocukluk ve gençlik yıllarını konu almıştır…
Tekdizifilmizle film izle sinema platformundan güncel yeni 2016 filmleri ni hızlı kaliteli Full HD seçenekleriyle donmadan takılmadan keyifle izle Tek part tek parça 480p 720p 1080p olarak Ip Man 3 izlemeye çalıştığınız “Ip Man 3” film çalışmıyorsa lütfen bizlere yorum olarak belirtin. (Ip Man 3) filminden keyif aldıysanız lütfen nacizane yorumunuzu bize iletin hemen yayınlayalım. Bruce Lee’nin hocası olan Wing chu’nun (ip man) çocukluk ve gençlik yıllarını konu almıştır.

9 Şubat 2016 Salı

Axırıncı yol Bozbash pictures İzle

Film haqqında: Şemi, Şöşü, və dostları, qohumları bir sözle Şəminin komandası bu dəfe çıxılmaz bir veziyyete düşürler, və veziyyetden çıxış yolunu “axrıncı yolda” görürler.
Janr: Komediya.
Ölkə: Azərbaycan.
Rollarda: lkin Heseni, Ramil Babayev, Elşen Orucov, Nicat Rəhimov, Azer Baxşeliyev, İlkin Misgerli

7 Şubat 2016 Pazar

Yaktın Beni 2015 Full İzle

yaktın-beni-afiş-142x211
Yaktın Beni filminde konunun başlığı tabi ki aşk. Aşk hikayelerinde açılamama nedeni ile ortaya çıkan komik anların işlendiği Yaktın Beni filminde Sarp Apak, Sinem Kobal, Uğur Yücel, Meltem Cumbul ve Bülent Şakrak gibi ünlü isimler yer alıyor. Sarp Apak’ın canlandırdığı genç, Sinem Kobal’ın üstlendiği roldeki genç kıza aşık olur ancak bir türlü açılamaz. Gencin amcası filmimizin güzel kızının teyzesine aşık olur. Büyük bir aşk itirafı yapmaya hazırlanan dayı ve yiğenin birbirinden komik hallerini izleyeceğiniz film de usta oyuncular mükemmel iş çıkartıyor.http://hdfilmaz.com/2016/02/07/yaktin-beni-2015-full-izle/

6 Şubat 2016 Cumartesi

Black Road 2016 Full HD İzle

black-road-125x160
Hdfilmaz.com – Black Road İzle

Yabancı film yapımı Black Road 2016 yılında vizyona girecektir. Filmin özeti – 2029 yılında eski bir asker Jefferson kanunsuz bir kadını korumak icin hayatını riske atar.


http://hdfilmaz.com/2016/02/03/black-road-2016-full-hd-izle/

2 Şubat 2016 Salı

Hızlı ve Öfkeli 8 Ne Zaman Çıkıyor?

Aktör Vin Diesel Las Vegas “CinemaCon” büyük sinema salonu sahipleri toplantısında konuştu ki, “Hızlı Ve Öfkeli” filminin 8. bölümü 14 Nisan 2017 yılında ekranlara çıkacak. HDFİLMAZ-ın verdiği bilgiye göre aktör şu konuda cuma günü MTVye haber vermiş.
“Biz şimdiye kadar seyir yapabileceğiniz en iyi filmi çekmeyi planlıyoruz”, – diye Amerikalı aktör kaydetti.m