31 Ekim 2016 Pazartesi

Breaking Bad 1.Sezon Tüm bölümler Türkçe dublaj izle

breaking
50 yaşında lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White evini geçindirebilmek için bir oto yıkamacıda ek iş yapmaktadır. Mütevazi bir yaşam süren White’ın ucuz bir evi, ucuz bir arabası sıradan bir hayatı vardır. Bir gün ileri derecede akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Artık kalan ömrünün süresini tahmin etmektedir. Kalan ömrünü nasıl yaşayacağını düşünerek vakit kaybetmek yerine öldükten sonra karısının ve engelli oğlunun düzgün bir hayat yaşayabilmesi için bir çözüm yolu aramaya başlar. Tek kullanabileceği zekası ve kimya bilgisidir. Sokak aralarında uyuşturucu satan eski öğrencisi Jesse Pinkman’dan yardım ister. Walter White, kısa süre içinde inanılmaz bir değişim gösterecek ve olaylar hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.

23 Ekim 2016 Pazar

Super 8 - Möhtəşəm səkkizlik Azerbaycanca Dublyaj izle

super-8-uk-poster
      Bir neçə yeniyetmə kiçik bir şəhərdə həvəskar film çəkirlər. Çəkilişlər zamanı onlar dəmiryolunda bir qəzanın şahidi olurlar. Tezliklə onlar bu qəzanın təsadüfi bir bədbəxt hadisə olmadığını anlayırlar. Şəhərdə qəribə yoxolmalar və hadisələr baş verir. Yerli şerif bu sirri araşdırmağa başlayır və dəhşətli nəticələrlə rastlaşır.

21 Ekim 2016 Cuma

Vicdan Haqqı 26.Bölüm izle

Qohumu İmranın ardınca Rusiyaya işləməyə getmiş ədəbiyyat müəllimi Kamil, orada başına gələn hadisələrdən sonra, Larisa adlı bir rus qadınla evlənir. Kamilin Azərbaycanda da ailəsi var. Həyat yoldaşı Dilarə, nişanlı qızı Nərgiz və oğlu Fariz onun yolunu gözləyir.
26-vicdan

Merkezi İstihbarat Türkçe dublaj izle

Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslarası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. Rawson Marshall Thurber’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Kevin Hart paylaşıyor.
merkezi-istihbarat

20 Ekim 2016 Perşembe

Logan Türkçe Dublaj HD izle

Wolverine’i, kendi gibi “pençeleri” olan küçük bir kızın eğitimini ve korumasını üstlenmiş olarak izleyeceğiz. Wolverine’in aksine iki bıçaklı pençeleri olan kızımızı yeni doğan mutantları ölüm makinelerine çeviren Transigen’den saklanırken göreceğiz.
logan-wolverine-3-movie.png

Mechanic 2 Resurrection Türkçe dublaj izle

mechanic
22 Ocak 2016 tarihinde ilk gösterimini İngiltere ve ABD’de yapacak olan Mekanik 2 filmi Dennis Gansel tarafından yönetilerek Philip Shelby ile Tony Mosher ikilisi tarafından yazılmıştır. Başrollerinde ise Hızlı ve Öfkeli 7 filminde kötü adam karakteri ile izlediğimiz Jason Statham ile birlikte güzel aktris Jessica Alba ve yılların unutulmaz usta oyuncusu Tommy Lee Jones yer alıyor. Aksiyon, Suç ve Gerilim tarzında bir yapım olarak ilk olarak 2011 yılında seyirci karşısına çıkan filmin ikincisi, ünlü aktör Statham sayesinde yine büyük bir hevesle izlenmesi bekleniyor.
Alanında profesyonel ve fazlasıyla akıllı bir kiralık katil olarak bilinen Arthur Bishop’ın aksiyon ve gerilim dolu hikayesine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

14 Ekim 2016 Cuma

Ice Age: Collision Course – Buz Devri: Büyük Çarpışma 720p izle

buz-dovru
Scrat palamut peşinde koşarken dünyayı şekilden şekile sokuşu ve özellikle Sid gibi birçok kişinin favori karakterini barındıran, 7’den 77’ye herkesin severek izlediği animasyon serisi olan Buz Devri, bu yıl 5. filmiyle tekrar geliyor.

10 Ekim 2016 Pazartesi

Zoopolis - Zootopia Azerbaycanca dublyaj izle

zoopolis-jpg-az
Heyvanların yaşadığı şəhər içərisində yaşanan qarışıqlığı nizama salmaq məqsədi ilə vəzifələndirilən polislərin mübarizəsini mövzu etməkdədir. Filmin içərisində heyvanlar, insanlar kimi yaşayır, texnologiyadan istifadə, həyatda qala bilmək üçün mübarizə verməkdə, çoxu zaman qarışıqlığa səbəb olmaqda və polislərin müdaxiləsi ilə qarşılaşaraq nizam qurmağa çalışırlar. Polis məmuru Judy, şəhərə gəldiyində xüsusiyyətlə sərt və böyük quruluşdakı heyvan olduğu bir mühitdə polislik etmənin heç asan bir iş olmadığını başa düşür. Ancaq, özünü göstərmək üçün bütün imkanları qiymətləndirir və bu mövzuda tülkü ilə ortaq şəkildə hərəkət edir.

28 Eylül 2016 Çarşamba

Внутри – Icerde Все серии (2016) смотреть онлайн на русском

iceride-poster

Картина начинается с церемонии выдачи дипломов. Сарп учится в одной и той же полицейской академии со своим братом близнецом, которого похитили много лет назад. Звали его Умут, а теперь зовут Мете. Мете благодаря знакомой девочке Мелек ушел из улиц и пошел учится. В детстве Для Сарпа и Умута стало большой трагедией то, что их отца при них же арестовали за не совершенное им преступление. После того Умута похитили, и на этом связь братьев обрывается, пока они не находят друг друга снова. Когда подходит выпускной вечер, учитель Сарпа, Юсуф Кайя бросает вызов и рассказывает всем в какие грязные игры играл его отец. Парень наставляет оружие за что попадает за решетку. Адвокат пришедший на помощь, никто иная, как Мелек, которая в свое время помогла уйти с улиц Мете. После того, как Сарпа заключают в тюрьму, Мете, остававшийся на заднем плане, выходит вперед. После возвращения между братьями возгорается раздор из-за любви, события будут развиваться динамично.

25 Eylül 2016 Pazar

Vikings 3.Sezon Türkçe Dublaj HD izle

viking-tukce-poster
İskandinavyası’nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Savaş Tanrısı Odin’in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’un acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne hep birlikte tanık oluyoruz. Tarihi bir drama olarak nitelendirilebilecek dizinin hikayesi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.

Perde 2016 Azerbaycan Filmi izle

avatan
Ata məsləhəti, el adət-ənənəsi ilə evlənərək sonradan bədbəxt olan Zaur, hal-hazırda seçim qarşısındadır. O, öz bacısı Lalənin sevdiyi oğlan Eminlə xoşbəxt olmasını istəyir. Bunun üçün Zaur, bacısının qaçırılmasına icazə verməlidir. Cəmiyyətin, dostların, qonşuların bu işə münasibəti necə olacaq kimi fikirlər Zauru çıxılmaz vəziyyətdə qoyur. Onun seçimindən bir ailənin talehi asılıdır. Görəsən o, nəyi seçəcək?

24 Eylül 2016 Cumartesi

Reyd Azerbaycanca dublyaj izle

reyd
Rama özəl komandada işləyən polislərdən biridir. Komanda səhər saatlarında Cakartanın xarabalıqlarında məşhur narkotik baronunun binasına basqın etmək üçün yola düşür. Binadaki evlər şəhərin ən təhlükəli cinayətkarlarına kirayə verilir. Polisin içəriyə girə bilmədiyi bina, cinayətkarlar üçün güvənli bir sığınaqdır. Komandanın missiyası binanı idarə altına alıb, narkotik baronunu ələ keçirməkdir. Hər şey yaxşı başlayır, komanda 6-cı mərtəbəyə qədər problemsiz irəliləyir. Burada tualetə gedən bir uşaq polisləri görür və həyəcan düyməsinə basır. Bundan sonra ortalıq qarışır, binada yaşayan bütün cinayətkarlar altıncı mərtəbədə olan komandanın izinə düşür. Qapılar kilidlənir, işıqlar sönür. Baronun komandadan heç kimi sağ buraxmağa niyyəti yoxdur.

Vicdan Haqqı 22.Bölüm izle

cover-vicdan
Qohumu İmranın ardınca Rusiyaya işləməyə getmiş ədəbiyyat müəllimi Kamil, orada başına gələn hadisələrdən sonra, Larisa adlı bir rus qadınla evlənir. Kamilin Azərbaycanda da ailəsi var. Həyat yoldaşı Dilarə, nişanlı qızı Nərgiz və oğlu Fariz onun yolunu gözləyir. Rusiyada yaşadığı 8 il müddət ərzində Larisa ilə nikahdan bir oğlu da olur. Kamil düşdüyü çətin vəziyyətdən yaxa qurtarandan və bütün maddi problemlərini həll etdikdən sonra Azərbaycana qayıdır. Çox keçmir ki, Larisa da öz oğlu ilə onun yanına gəlir. Bu hadisədən isə yalnız İmran, Minayə və Afaqın xəbəri var. Lakin hadisələr elə cərəyan edir ki, Kamil bu xəbəri digər ailə üzvlərindən də çox gizlədə bilmir.

18 Eylül 2016 Pazar

Daredevil 2.Sezon Türkçe Dublaj 720p İzle

daredevil-2-sezon-turce
Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.

14 Eylül 2016 Çarşamba

Gençlik - Youth Türkçe dublaj HD izle

genclik
Fred ve Mick iki daha önceki arkadaştır. İki kafadar, senelerin yorgunluğunu atabilmek için Alplerin kalbine doğru yolculuğa çıkarlar. Fred artık emekli olmuş bir bestekar, Mick ise halihazırda projeler üretmeye devam eden bir yönetmendir. İkili, toplumun karmaşasından uzaklaşmak için sanki “sığındıkları” bu konforlu otelde hem kendi çocukları hem de yeni jenerasyonun eğilimlerine değin yeni bakış açıları edinirler. Bilhassa Mick, bu otelde tanıdığı yeni insanları, yeni filminin öyküsüne taşımayı amaçlamaktadır. Mick üretirken, birileri de Fred’in yine müzik kariyerine dönüş yapmasını beklemektedir.

13 Eylül 2016 Salı

Daredevil 1.Sezon Türkçe Dublaj HD izle

daredevil türkçe.png
Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır. 2003 yılında Mark Steven Johnson’ın yazıp yönettiği çizgi romanın sinema uyarlamasında Matt Murdock, Ben Affleck tarafından canlandırılmıştır.

11 Eylül 2016 Pazar

Creed - Krid Azerbaycan Dilinde izle

creed az.jpg
Filmin qəhrəmanı Apollo Kridin oğludur. Apollo vaxtilə Rokki Balboanın ən önəmli rəqibi idi və daha sonra hətta dostuna da çevrildi. Atasının istedadı oğluna da keçdiyindən onların Rokkiylə yolları toqquşur və Rokki gəncin treneri olmağa və onu döyüşə hazırlamağa başlayır.

9 Eylül 2016 Cuma


Clayton Riddell kariyerinin doruğunu yaşayan çok tanınmış bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması sebebiyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston’a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada etrafında

8 Eylül 2016 Perşembe

Max Steel Türkçe Dublaj HD izle

Filmin yönetmenliğini yapan Stewaırt şimdiye kadar adını hep korku ve gerilim filmleri ile duyurdu. Ancak yönetme bu defa karşımıza farklı bir filme çıkıyor. Max Steel 2016 izle filmi aksiyon dolu ve fantastik bir film olmakla birlikte eğlenceli sahneleri de içinde barındırıyor.
Max Steel olarak bilinen turbo güçlü süper kahraman olmak için uzaylı bir yaşam formuna bürünen genç bir çocuğun hikayesi anlatılıyor.

7 Eylül 2016 Çarşamba

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2016 Full izle

evcil-hayvanlarin-gizli-yasami-2016
Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets, “Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?” önermesinden yola çıkıyor. Yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney ikilisinin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ise; Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar’a imza atan Chris Renaud’ın yönetmenliğini üstlendiği  filminin yapımcılığını Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi. Yardımcı yönetmen koltuğunda Yarrow Cheney var.

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Düzenbazlar – Lucky Trouble Türkçe Dublaj izle

düzenbaz
Küçük bir kasabada öğretmenlik yapan Slava Kolotiloff’un (Konstantin Khabenskiy) amacı başarılı bir yazar olmaktır İlk romanının taslağını alıp Moskova’ya gider Ancak yazarlık hayalleri planladığı gibi gelişmez Çünkü karşısına güzeller güzeli Nadya (Milla Jovovich) çıkar ve onunla evlenmeye karar verir Düğün yaklaşırken Nadya büyük bir sorunla karşı karşıyadır Eski erkek arkadaşı, Nadia’yı geri kazanmak için her yolu denemektedir.

30 Ağustos 2016 Salı

Mayami əməliyyatı - Ride Along 2 Azerbaycanca Dublaj izle

ride-along2.jpg
Mayami əməliyyatı – Ride Along 2 Azerbaycanca Dublaj izle: Ben öz toyu ərəfəsində gələcək qayını polis Ceymslə birgə narkotik tacirini ələ keçirmək üçün Mayamiyə yollanır. Digər filmlərəAzerbaycanca dublyaj film izle kateqoriyasından baxa bilərsiz.

27 Ağustos 2016 Cumartesi

Kızkaçıran Full izle

Kız-Kaçıran-Full-HD-izle-250x300.jpg
Ahmet sevdiği kızı düğün günü kaçırır ama ortada ufak bir hata vardır;çünkü gelini yani Gül’ü kaçırırken,damadı’da beraberinde kaçırmıştır.Gelin arabasınla kaçırdığı Gül’ü yolculuk boyunca pek çok süpriz beklemektedir.Ahmet’in bu kaçırma için bir planı olmayınca aklına köydeki dedesi gelir.Dedesi’nin köyüne ulaşıncaya kadar ikili yolda birbirinden komik olaylara tanık olur.

21 Ağustos 2016 Pazar

Imperium 2016 Full izle

imperium-izle.jpg
Nate Foster(Daniel Radcliffe) adında idealist, genç bir FBI ajanı radikal bir sağcı grubunu alaşağı etmek için gizli görevdedir. Bu tehlikeli görevde kendi prensipleriyle birlikte yeni kimliğiyle de boğuşmalıdır. Sitemizdeki Imperium 2016 Full izleyicilerine iyi seyirler…

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Suicide Squad – İntihar Timi 720p izle

cara
DC Comics’in yarattığı kötü karakterleri anlatan aynı adlı çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini David Ayer, senaristliği ise David Ayer ile birlikte John Ostrander yapmıştır. 2016 yılında gösterime girecek olan aksiyon filmi izleyiciye bol bol güzel anlar yaşatacağa benziyor.

13 Ağustos 2016 Cumartesi

The Walking Dead 1.Sezon Türkçe Dublaj Full HD izle

the walking deadddddd
ABD kanallarında en çok izlenen dizi olan The Walking Dead 1.Sezon Türkçe Dublaj Full HD izle olarak karşınızda. Normal bir kasabanın şerifi olan Rick girdiği bir çatışmada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılır.Uzun süre komada kalan Rick kendisine geldiğinde etrafında hiç kimseyi göremez, ilerleyen dakikalarda kaldığı kasaba dahil tüm dünyayı yaşayan ölülerin sardığına tanık olacaktır. İnsanların büyük şehirlerden olabildiğince uzaklaşıp ormanlara yerleştiğini fark eden Rick karısını ve tek çocuğunu aramak için tüm imkanları değerlendirecektir.Sayısız zombinin yanında tek başına mücadele etmenin anlamsız olduğunu anlar ve kendisine güvenebileceği müttefikler bulması gerekecekir.The Walking Dead başkahramanının tüm zayıflıklarını ve insani yönleri göstermeye başaran, yan karakterlerinin hikayelerine de olabildiğince değinen, dramatik derinliğe sahip soluksuz izleyeceğiniz bir dizi. Sitemizdeki tüm The Walking Dead 1. sezon türkçe dublaj izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Keanu Türkçe Dublaj izle

keanu-movie-poster
Keanu Türkçe Dublaj izle filminin konusu Ayrılık acısı çekerken bulduğu yavru kedi ile yeniden hayata bağlanan ve kedisine Keanu adını veren bir adam ile en yakın arkadaşının, Keanu kaybolduktan sonra başlayan maceralarını konu alıyor.

9 Ağustos 2016 Salı

Kong Skull Island 2017 Full izle

kong-skull-island-poster-616x913.jpg
Başrollerinde Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L.Jackson, John Goodman gibi isimlerin yer aldığı Jordan Vogt-Roberts’ın yeni filmi “Kong: Skull Island” adada yaşayan dev gorilin hikayesine odaklanacak ve o adaya giden bir grup maceracının başlarına gelenleri konu alacak.

4 Ağustos 2016 Perşembe

Londonun süqutu-London Has Fallen 2016 Azerbaycanca Dublyaj izle

londonunun s
Londonun süqutu-London Has Fallen 2016 Azerbaycanca Dublyaj izle: ABŞ prezidenti’nin qlobal təhdidlərə qarşı qoruyan xüsusi təhlükəsizlik şefi Mike Banning’i bu səfər İngiltərədə terrorist fəaliyyətlərin iştirak etdiyi çətin bir imtahan gözləyir. İlki maraq oyandıran hərəkətin davam filmində baş rolları yenə Gerard Butler və Aaron Ecklhart paylaşır.

2 Ağustos 2016 Salı

Dünyanın En Güzel Kokusu Full izle

dünyanın en güzel.jpg
Geçmişte bir çok ilişki yaşayan ve artık aşktan bulanan Hakan ve onun zor zmanlarında hep yanında olan Derya ile aralarındaki ilişkinin anlatıldığı çekimleri amsterdam ve İstanbul’da tamamlanmıştır. Arkadaşlar Film henüz nete düşmediği için sitemizde yoktur…

30 Temmuz 2016 Cumartesi

Kaçma Birader izle

Kacma-BiraderSevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan oğullarını bulmak için gelen bir ailenin hikayesini anlatıyor.Bu aile sizi kahka

23 Temmuz 2016 Cumartesi

Warrior - Döyüşçü Azerbaycanca Dublyaj izle

warrior poster
Warrior – Döyüşçü Azerbaycanca Dublyaj izle: Gənc adam atasını ziyarət etdikdən sonrakı gün köhnə dostu Pete adında professional olaraq döyüşən biriylə idman salonuna gedirlər. Döyüşçü filmi Tommy bir rəqibiylə döyüşər və bu döyüşü internetə yükləndən sonra çox məşhur hala gələr. Yaxın zamanda Sparta adlı bir döyüş turniri təşkil ediləcək və Tommy bu yarışmadan xəbərdar olacaq. Beləcə Atasından bu turnir üçün özünə təlim keçməyini istəyəcək.

22 Temmuz 2016 Cuma

Deliormanlı 2016 HD izle

deliormanli-izle-e1467464978896
Deliormanlı 2016 HD izle Avrupa şampiyonu boksör Savaş Türkyılmaz, nam-ı diğer Deliormanlı (Sarp Levendoğlu), eşinin ölümünden sonra boksu bırakmış, ringlerden uzaklaşmıştır. Ancak annesinin hastalığının gerektirdiği tedavi masraflarını ödeyebilmek için yeniden profesyonel boksa dönmeye karar verir. Bu esnada bir röportaj sırasında tanıştığı gazeteci Hülya Yiğit (Birce Akalay) ile arasında bir aşk başlar. Deliormanlı izle Ünlü şampiyon Tommy Dixon ile karşılaşmaya hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın önündeki en büyük engel ise ünlü mafya babası ve menajer Tahsin Kara’dır (Gürkan Uygun). Filmde kariyerinde Mike Tyson galibiyeti de bulunan ünlü İngiliz boksör Danny Williams da rol alıyor.

21 Temmuz 2016 Perşembe

Amerikalı Snayper – American Sniper Azeri Dublyaj izle

DEXATI20160721015352.png
Amerikalı Snayper – American Sniper Azeri Dublyaj izle: Texasdan olan dəniz piyada əsgəri Kris Kaylanın memuarları əsasında ekranlaşdırılıb. Kris İraqda snayperçi kimi xidmət etmiş və düşmən əsgərlərinin məhv edilməsi üzrə rekordçu olmuşdu. Amerikalı Snayper Buna görə iraqlılar ona iblis adı vermişdilər. Kitab döyüş təsvirlərindən başqa, həm də Krisin arvadının xatirələrindən ibarətdir. Xatirələrdə Krisin silahdaşlarına və müharibəyə olan bağlılığından danışılır. Digər filmlərə Azerbaycanca dublyaj film izle kateqoriyasından baxa bilərsiz.

18 Temmuz 2016 Pazartesi

Merkezi İstihbarat 2016 izle

merkezi
Merkezi İstihbarat 2016 izle Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslarası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. Rawson Marshall Thurber’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Kevin Hart paylaşıyor.

Super 8 Türkçe Dublaj izle

super 8.jpgSene 1979…Nevada’da Area 51’ ismiyle söz edilen saklı bir askeri alandan Ohio’ya çok özel bir kargo götürülmektedir. Bu kargoyu götüren yük trenine intihar saldırısı yapılır ve tren yolundan çıkar. Fakat tren kazası, bu gizli kargonun korunmasız kalmasına sebep olur. Dünya bu olayın sonuçlarını yaşayacaktır. Super 8 izle Filmin genç kadrosunda yer alan isimler; Joel Courtney, Elle Fanning, Riley Griffiths, Ryan Lee, Gabriel Basso’dur.

15 Temmuz 2016 Cuma

The Purge: Election Year - Arınma Gecesi 3 izle

arınma-gecesi-seçim-yılı.jpgThe Purge: Election Year – Arınma Gecesi 3 izle: Arınma Gecesi filminin 3. serisinde yeni bir arınma günü macerası anlatılmaktadır. Fakat bu sefer işler daha farklı bir hal alacaktır…

8 Temmuz 2016 Cuma

Тарзан. Легенда (2016) смотреть онлайн

462491.jpg
Приспособившийся к жизни в Лондоне Тарзан возвращается в свой бывший дом, в джунгли, чтобы разобраться в том, что происходит в лагере горнодобывающей компании.

Somuncu Baba Aşkın Sırrı 2016 HD İzle

sırrı
Somuncu Baba Aşkın Sırrı 2016 HD İzle Hamid, daha henüz gençken babasını kaybetmesinin travması ile sarsılır. Yaşadığı acı sonucu kendisini bulma yoluna girer ve bir dergaha sığınır. Buradaki diğer müritler gibi dergahın günlük işlerine yardımcı olur ve ekmek pişirmeye başlar. Bir yandan da ilim derslerini sıkı sıkıya takip eder. Kısa sürede hocasının gözdesi halir; yine hocasının isteği ile Hamid sürpriz bir evliliği kabul etmek zorunda kalır. Somuncu Baba Aşkın Sırrı izleFakat onun içinde adını koyamadığı İlahi Aşk’ı arama arzusu çoktan yeşermiştir.
Somuncu Baba Aşkın Sırrı, Anadolu’da Somuncu Baba adıyla tanınan büyük düşünür Şeyh Hamid-i Veli’nin sırlarla dolu hayat yolculuğunu ve İlahi Aşk’ı arama serüvenini ilgi çekici bir yol hikayesi ile anlatmaktadır.

6 Temmuz 2016 Çarşamba

Dalğa – The Wave Azerbaycanca Dublyaj izle

dalga
Kristian burada ki son günündə dağlardan gələn böyük bir təhlükənin fərqinə varır və Geiranger qəsəbəsini gözləyən təhlükə haqqında xəbərdar etmək istəsə də iş yoldaşlarını bir cür razı edə bilmir. Azerbaycanca Dublaj film izle Bundan sonra qəsəbəni sakinlərini çox çətin anlar gözləyər.

5 Temmuz 2016 Salı

Game Of Thrones – Taht Oyunları 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle

Game Of Thrones – Taht Oyunları 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle

Game Of Thrones 4.Sezon Tüm Bölümler Türkçe Dublaj izle: Son Zamanların En Dikkat Çeken Dizisi.Yayınlandığı İlk Sezonundan Beri İzleyiciyi Ekrana Kilitliyen Game Of Thrones Adlı Yabancı Diziyi Türkçe Dublaj Full HD olarak Eklemişizdir. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller ‘Demir Taht’ için kanlı bir mücadeleye giriyorlar.

Me Before You – Senden Önce Ben izle


Me_Before_You_(film).jpg Tekerlekli sandalyeye bağlı genç bir adam,ona bakıcılık yapması için genç bir kadını işe alır.Genç adamlar kadının bir araya gelişinden sonra tutkulu bir aşk yaşanmaya başlar

4 Temmuz 2016 Pazartesi

Game Of Thrones – Taht Oyunları 3.Sezon Türkçe Dublaj izle

Hdfilmaz
Son Zamanların En Dikkat Çeken Dizisi.Yayınlandığı İlk Sezonundan Beri İzleyiciyi Ekrana Kilitliyen Game Of Thrones Adlı Yabancı Diziyi Türkçe Dublaj Full HD olarak Eklemişizdir.Sizede İzlemek Düşüyor. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyele

25 Haziran 2016 Cumartesi

Siber Zorbalık Türkçe Dublaj izle

avatan
Siber Zorbalık Türkçe Dublaj izleCasey genç bir bayan olarak interneti aktif olarak kullanan birisidir bir gün bilgisayarın başına geçtiğinde kendisinin özel resimlerinin ele geçtiğini ve eğer istedikleri yapılmaması durumunda bu resimlerin sanal alemde yayılacağı yönünde tehdit edilir. Başta ne yapacağını bilmesede sonunda resimlerinin ortaya yayılmaması için kendisini tehdit eden hackerin isteklerini yapmaya başlar. Eğer Casey bu istekleri yerine getirmezse hacker genç kızın özel resimlerini internete sızdıracaktır

22 Haziran 2016 Çarşamba

Hyena Yolu 2016 Türkçe Dublaj izle

hyena-yolu
Hyena Yolu 2016 Türkçe Dublaj izle : Kanada Ordusunun farklı bir perspektiften Afganistan’daki savaşın zor koşullarda sürdürüldüğünü değişik bir bakış açısı ile anlatıyor.

16 Haziran 2016 Perşembe

Küçük Esnaf 720p izle

56ed45a818c7732e3805d8ef.jpg
Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden bir komediye dönüşüyor. Küçük Esnaf full izle filminin yönetmeni ise Bedran Güzel. Genç yönetmen oldukça kaliteli bir film ortya koymuş. Her karesi ile insanı kahkahaya boğan ve durmayan bir tempo ile izleyicisine ulaşan filmimizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Filmimizin oyuncu kadrosunda ise İbrahim Büyükak , Zeynep Koçak , Gupse Özay , Cengiz Bozkurt , Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

11 Haziran 2016 Cumartesi

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 – Ninja Kaplumbağalar 2 izle

Uzun yıllar sonra 2014 yılında ilk kez yeniden çekilen Ninja Kaplumbağalar 2. filmiyle yeniden 3 Haziran 2016 tarihinde görücüye çıkıyor. Sinema perdesinde yeniden 4 genç ninjayı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ise Dave Green üstleniyor.ninja.jpg